نقص فنی هواپیما موجب شد

تاخیر 14 ساعته هواپیمای امارات در فرودگاه امام

نقص فنی هواپیمای بوئینگ 777 شرکت هواپیمایی امارات در مسیر تهران - دبی، تاخیر 14 ساعته این پرواز در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) را در پی داشت.
کد خبر: ۲۹۰۳۸۹

به گزارش مهر، پرواز شماره 972 تهران - امارات شرکت هواپیمایی امارات که قرار بود صبح روز پنجشنبه ساعت 10 و 50 دقیقه فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) را به مقصد دبی ترک کند، دقایقی قبل از پرواز به علت نقص فنی موفق به پرواز نشد.

رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با تائید این خبر و با بیان اینکه هواپیمای بوئینگ 777 شرکت هواپیمایی امارات 299 مسافر داشت، گفت: برهمین اساس، مسافران این پرواز مجددا به فرودگاه بازگردانده شدند، ضمن اینکه تعداد 207 نفر از مسافران پرواز 972 ساعت 15 و 30 دقیقه روز پنجشنبه با هواپیمای جایگزین دیگری به فرودگاه امارات منتقل شدند.

وی افزود: 92 مسافر این پرواز نیز سرانجام ساعت یک و 10 دقیقه بامداد امروز ( جمعه ) پس از رفع نقص فنی هواپیمای بوئینگ، تهران را به مقصد دبی ترک کردند.

براساس اطلاعات رسیده ، بار 207 مسافر پرواز شماره 972 که ساعت 15 و 30 دقیقه روز پنجشنبه با هواپیمای جایگزین به امارات رفتند، با پرواز بامداد امروز به دبی منتقل شد.

بیست و ششم مهرماه امسال نیز نقص فنی هواپیمای اماراتی در مسیر تهران - دبی، علاوه بر تاخیر 6 ساعت و 30 دقیقه ای، سرگردانی مسافران این پرواز در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) را در پی داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها