حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در گفتگو با خبرنگاران در شیراز افزود: نامگذاری شیراز بهعنوان شهر مذهبی ایران بدون در نظر گرفتن فعالیتهای قرآنی و فرهنگ اسلامی، اثرگذار نیست.
وی اداره شدن فعالیت های فرهنگی توسط موسسه های قرآنی مردمی را در توسعه و ترویج قرآن موثر دانست و افزود:پرداختن به فعالیتهای قرآنی توسط این مؤسسات به کار فرهنگی اعتبار ویژهای میبخشد.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس از برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را صدور مجوز در زمینه های قرآنی عنوان کرد و افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ساماندهی موسسه های قرآنی که بصورت مردمی فعالیت می کنند مجوز اعطا خواهد کرد.
نداف از بیمه فعالان قرآنی و اجرای این طرح در استان فارس خبرداد و گفت: پارسال 60 نفر از فعالان قرآنی در استان فارس بیمه شدند. این طرح نیز امسال با گسترده بیشتر انجام می گیرد و تعداد بیمه شدگان نیز به بیش از 100 نفر افزایش خواهد یافت.
علی شاهسون – خبرنگار جام جم شیراز
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....