سردار رجب زاده اعلام کرد:

برقراری آرامش درجشنواره مطبوعات

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: تا این لحظه هیچگونه دستگیری از سوی پلیس در حاشیه بازدید مهدی کروبی از جشنواره مطبوعات در روز جمعه گزارش نشده است.
کد خبر: ۲۸۸۸۴۶

سرتیپ عزیز الله رجب زاده در گفتگو با مهر در این زمینه افزود: در پی بازدید مهدی کروبی از جشنواره مطبوعات تهران در روز جمعه اوضاع جشنواره دچار تشنج شد اما تا این لحظه هیچگونه دستگیری افرادی که اقدام به برهم زدن نظم جشنواره و یا حمله به سوی مهدی کروبی کرده بودند، گزارش نشده است اما این موضوع از سوی پلیس درحال بررسی است که به محض تکمیل اطلاعات نتیجه آن اعلام خواهد شد.

سرتیپ رجب زاده افزود: در حال حاضر هیچگونه مشکلی در جشنواره مطبوعات نداریم و آرامش در جشنواره برقرار است.

در پی بازدید آقای کروبی از جشنواره مطبوعات برخی از افراد با حمله به سوی وی اقدام به بر هم زدن نظم عمومی جشنواره را کردند که با خارج شدن مهدی کروبی از جشنواره آرامش دوباره به  جشنواره بازگشت.

وی ادامه داد: این افراد قبل از بازدید از جشنواره مطبوعات باید پلیس را در جریان قرار می دادند تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوند.

وی درباره شایعاتی مبنی بر تیر اندازی هوایی در محوطه جشنواره اظهار داشت این موضوع از سوی پلیس در حال بررسی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها