اعلام آمادگی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای پیگیری معوقه‌های بانکی

گروه سیاسی: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی آمادگی خود را برای همکاری با بانک‌ها و برای صول مطالبات معوق اعلام کرد. به گزارش ایرنا، در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی که به ریاست محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور و با موضوع مطالبات معوق سیستم بانکی برگزار شد، این ستاد برای هر نوع همکاری با مدیران عامل بانک جهت وصول مطالبات معوق تاکید کرد.
کد خبر: ۲۸۸۷۷۶

در جریان این جلسه موضوع تسهیلات معوق بانک‌ها مطرح و با توجه به سوابق و آخرین وضعیت آمار مطالبات معوق اعلامی، مقرر شد مدیران عامل بانک‌ها شخصا با آمار و اطلاعات مستند از بانک مربوط و ارائه برنامه مشخص و اجرایی جهت وصول مطالبات در جلسه آینده ستاد شرکت کنند.

در ابتدای این جلسه، معاون اول رئیس جمهور با تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران و هموطنانمان در حادثه تروریستی اخیر، اظهار کرد: بدون تردید خون این شهدای مظلوم که در راه حراست و حفاظت از میهن اسلامی جان خود را فدای محبوب کردند به باروری درخت تنومند انقلاب کمک خواهد کرد و نورانیت خون‌های این شهیدان نتیجه شیرین وحدت و امنیت را در شرق کشور به همراه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها