احتمال تعلیق مذاکرات آشتی ملی فلسطینی‌ها

گروه بین‌الملل:‌جنش حماس روز گذشته از احتمال تعلیق امضای توافق نامه آشتی ملی گروه‌های فلسطینی به دلیل تاخیر در بررسی گزارش کمیته حقوق بشر سازمان ملل در مورد جنگ غزه خبر داد. محمود الزهار، از رهبران برجسته حماس در گفتگو با روزنامه فرامنطقه‌ای القدس‌العربی تاکید کرد در پی تاخیر به وجود آمده در تصویب گزارش کمیته‌ حقیقت‌یاب سازمان ملل متحد در خصوص جنگ غزه به ریاست ریچارد گلدستون، قاضی برجسته آفریقای‌جنوبی، رهبران حماس نشستی را برای پیگیری موضوع مشارکت‌شان در مذاکرات آتی قاهره برگزار می‌کنند.
کد خبر: ۲۸۶۰۰۱

زهار گفت: تصمیم تاخیر بر مذاکرات ملی فلسطینی سایه انداخته و رهبران حماس در این شرایط و با توجه به اتهامات موجود علیه مسوولان بلندپایه تشکیلات خودگردان فلسطینی از جمله محمود عباس، رئیس این تشکیلات نمی‌توانند در دور جدید مذاکرات ملی شرکت کنند.

وی افزود: اسرائیل مسوولان تشکیلات خودگردان را شریک این رژیم در جنگ علیه غزه و کشتن مردم فلسطین معرفی کرده است. با این وجود ما چگونه می‌توانیم به کسانی که دست‌شان به خون زنان، کودکان و افراد سالخورده‌ فلسطینی آغشته است، دست دهیم؟

زهار با گفتن این که از تاخیر در برگزاری مذاکرات ملی استقبال می‌کند، اعلام کرد جنبش حماس در تماس با مسوولان مصری، موضوع آشتی ملی و امکان تعویق تاریخ آن به زمان دیگر را مطرح کرده است.

وی در عین حال تشکیل کمیته‌ای از گروه‌های فسطینی را به دور از مداخلات عباس جهت تنظیم گزارش در خصوص علت تاخیر در بررسی گزارش گلدستون و شناسایی مسوولان این امر خواستار شد. وی مخالفت خود را با تشکیل کمیته پیشنهادی از سوی عباس اعلام کرد و رئیس تشکیلات خودگردان را مسوول این تاخیر دانست.

حماس موافقت با تعیین تاریخ‌های جدید برای برگزاری مذاکرات ملی از سوی این جنبش را رد کرد. زهار تاکید کرد حماس شرط جدیدی برای مذاکرات قرار نداده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها