معرفی 100 میلیارد دلار پروژه ایرانی برای سرمایه‌گذاران ترک

گروه اقتصاد: در ادامه حرکت روبه جلوی ایران برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی، یکصد میلیارد دلار پروژه قابل سرمایه‌گذاری در ترکیه معرفی می‌شود. به گزارش «جام‌جم»، سیاست جذب سرمایه‌گذاری ایران که طی سال‌های اخیر وارد مرحله جدیدی شده با برگزاری همایش‌های متعدد در داخل و خارج از کشور به صورت فشرده و منسجم پیگیری می‌شود.
کد خبر: ۲۸۵۶۱۵

در همین ارتباط سیدشمس‌الدین حسینی، وزیر اقتصاد و بهروز علیشیری، رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های فنی و اقتصادی ایران همایش دو روزه‌ای را برای آشنا شدن سرمایه‌گذاران ترک با موقعیت‌های سرمایه‌گذاری در ایران در استانبول ترکیه افتتاح کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، بهروز علیشیری در این همایش با اشاره به تشریح قوانین و مقررات تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی، به سرمایه‌گذاران ترکیه‌ای افزود: در این همایش، صاحبان پروژه‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایرانی ضمن گفتگو با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی کشور ترکیه، از آنها برای سرمایه‌گذاری مشترک و ارتقای همکاری‌های اقتصادی در ایران، دعوت کردند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در سخنرانی خود در جمع فعالان اقتصادی، صاحبان فرصت‌ها و سرمایه‌گذاران ایرانی و ترکیه‌ای، از معرفی 100 میلیارد دلار پروژه‌های سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی و دولتی به عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشورمان خبر داد.

علیشیری برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران در کشورهای سرمایه‌فرست را فاز جدید فعالیت‌های سازمان سرمایه‌گذاری در جهت بازاریابی بین‌المللی پروژه‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشورمان دانست.

وی با ابراز خرسندی از مشارکت انجمن‌های تخصصی ترکیه از جمله دیک و موسیاد در برگزاری این همایش، تصریح کرد: حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران در این همایش، پیام مهمی را برای سرمایه‌گذاران خارجی، به منظور عزم جدی و حمایت دولت از سرمایه‌گذاران خارجی به ارمغان آورده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها