حسابرس معتمد بورس:

واگذاری سهام مخابرات، خلاف اصل 44 است

گروه اقتصاد: حسابرس معتمد بورس گفت : عرضه بلوکی شرکت مخابرات به دلیل واگذاری این شرکت به بخش شبه‌دولتی با اصل 44 مطابق نیست و همه متخصصان کشور شبه دولتی‌ها را بخش خصوصی تلقی نمی‌کنند، لذا وزیر امور اقتصادی و دارایی باید رجحان و محتوا و شکل را مد نظر قرار داده و منطقی و عقلایی راجع به این موضوع تصمیم‌گیری و اظهار نظر کند.
کد خبر: ۲۸۴۵۱۸

عباس هشی، حسابرس معتمد بورس و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با ایسنا، عرضه بلوکی سهام شرکت مخابرات را خلاف اصل 44 قانون اساسی دانست و گفت: عرضه بلوکی سهام این شرکت که در پنجم مهر ماه انجام شد براحتی با اصل 44 قابل تطبیق نیست؛ به دلیل این‌که اصل 44 حضور مردم و بخش خصوصی را در فعالیت اقتصادی مطرح می‌کند که دولت ملزم است فعالیت اقتصادی خود را به بخش مردمی و خصوصی واگذار کند.

وی ادامه داد: در حالی که طی 2 دهه اخیر تعدادی شرکت‌ شبه‌دولتی ایجاد شدند که از نظر شکل ظاهری سهامدار آن افراد حقیقی هستند، ولی بخش عمده‌ای از سهام مدیریتی آن دستگاه‌های ایجاد شده‌ زیرمجموعه دستگاه‌های دولتی هستند؛ بنابراین این‌گونه واگذاری به معنی واقعی، بخش خصوصی را پوشش نمی‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها