ثبت‌نام از30 شهریور آغاز می‌شود

پذیرش بدون آزمون 118 دانشجوی ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت، با اشاره به ورود 118 دانشجوی بدون آزمون مشمول آیین‌نامه استعدادهای درخشان به مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، گفت: زمان ثبت‌نام این دسته از پذیرفته‌شدگان از 30 شهریور آغاز می‌شود.
کد خبر: ۲۸۱۱۲۳

دکتر نادر ممتازمنش در گفتگو با ایسنا ، با اشاره به زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد ، اظهار کرد: پذیرفته‌شدگان باید برای ثبت‌نام در طی روزهای 30 و 31 شهریور ماه به اداره آموزشی دانشگاه مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه پذیرش فقط برای دانشگاهی با ظرفیت 5 نفر و یا 5 نفر بیشتر انجام می‌شود، تصریح کرد: بنابراین در رشته محل‌هایی با ظرفیت کمتر از 5 نفر، سهمیه‌ای تعلق نگرفته است.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت گفت: حدود 13 نفر با استفاده از آیین‌نامه استعداد درخشان از طریق شرکت در آزمون کارشناسی ارشد پذیرفته‌ شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها