شرکت مترو تهران اعلام کرد:

مترو رایگان در روز عید فطر از ساعت 5 و 30 دقیقه صبح

شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه خدمت رسانی به نمازگزاران عید سعید فطر ‌را با به کارگیری کلیه امکانات خود از ساعت 5:30 صبح روز عید سعید فطر و به صورت رایگان انجام خواهد داد.
کد خبر: ۲۸۰۷۹۴

به گزارش خبرگزاری مهر در اطلاعیه شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) که نحوه خدمات‌رسانی این شرکت به مناسبت روز عید سعید فطر را اعلام کرده بعد از اعلام این مطلب آمده است : در روز عید سعید فطر سر فاصله حرکت قطارها در خطوط یک و دو حداکثر چهار دقیقه خواهد بود.

در صورت ازدحام جمعیت سرفاصله زمانی حرکت قطارها با اعزام قطارهای هفت تیر، طالقانی و دروازه دولت و در خط دو ایستگاههای میدان حر و شهید نواب صفوی که نزدیکترین ایستگاهها به دانشگاه تهران هستند کمتر شده و برای تردد آسانتر همشهریان در مجاورت این ایستگاهها اتوبوس و ون مستقر خواهند شد تا مسافران مترو بتوانند پس از خروج از ایستگاه به دانشگاه تهران منتقل شوند.

نزدیکترین ایستگاه خط چهار مترو به دانشگاه تهران ایستگاه میدان انقلاب است، اما متاسفانه به دلیل کمبود ناوگان، امکان کاهش سرفاصله زمانی حرکت قطارها در این خط وجود ندارد و قطارها با سرفاصله زمانی 10 دقیقه خدمت رسانی خواهند کرد. لذا با توجه به سرفاصله زیاد حرکت قطارها در خط چهار و مجهز نبودن ایستگاه میدان انقلاب اسلامی به پله برقی توصیه می‌شود همشهریان از ایستگاههای خطوط یک و دو استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها