گسترش بیمه آتش‌سوزی ساختمان‌ها در کل کشور

گروه اقتصاد: رئیس کل بیمه مرکزی از تدوین برنامه‌هایی برای افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور خبرداد و گفت: بیمه آتش‌سوزی ساختمان‌ها در کل کشور گسترش می‌یابد. به گزارش مهر، جواد فرشباف ماهریان بر افزایش ضریب نفود بیمه در کشور تاکید کرد و گفت: بیمه آتش‌سوزی ساختمان‌ها در سطح شهر تهران که توسط یکی از شرکت‌های بیمه با نرخ معقولی اجرایی شده و شهرداری‌ها نیز متولی آن هستند، در سایر شهرهای کشور نیز در حال گسترش است.
کد خبر: ۲۸۰۱۹۱

رئیس شورای عالی بیمه با بیان این‌که اینگونه اقدامات و برنامه‌ها در جهت افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور صورت می‌گیرد، بیان کرد: این امر به عنوان راهبرد صنعت بیمه مد نظر است.

وی گفت: بیمه‌هایی همچون آتش‌سوزی ساختمان‌ها می‌توانند زمینه آشنایی مردم را با صنعت بیمه فراهم کند و به عبارت دیگر، زمینه‌های فرهنگ‌سازی آن فراهم و مردم نیز با خدمات و بیمه آشنا می‌شوند.فرشباف گسترش این نوع پوشش‌های بیمه‌ای را باعث کاهش نرخ و تسهیل شرایط بیمه‌نامه‌ها و رقابتی شدن شرکت‌های بیمه برای ارائه این‌گونه خدمات به مردم دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها