انتصاب محمدی‌زاده به عنوان رئیس سازمان حفاظت محیط‌‌زیست

گروه سیاسی: محمدجواد محمدی‌زاده طی حکمی از سوی محمود احمدی‌نژاد به سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس‌ سازمان حفاظت محیط‌زیست منصوب شد تا در دولت دهم به جای فاطمه واعظ‌جوادی در این عرصه فعالیت کند. به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهور در این حکم با تاکید بر این‌که پیشرفت همه‌جانبه ملی در بخش‌های متنوع بویژه در امور زیربنایی، موضوع اساسی حفاظت از محیط‌‌زیست را به اصلی خدشه‌ناپذیر تبدیل کرده است، تصریح کرد: حفاظت از محیط‌‌زیست باید ملاک عمل همه دستگاه‌های مسوول باشد.
کد خبر: ۲۷۷۷۴۵

در حکم احمدی‌نژاد آمده است: فلسفه نظام حفاظتی این است که با برنامه‌ریزی اصولی و شایسته ضمن بهره‌گیری هرچه بیشتر از منابع و امکانات، در فرآیند بقای منابع موجود، زایش طبیعت و استمرار در تولید منابع جدید خدشه‌ای وارد نشود.

رئیس‌جمهور افزوده است: سازمان حفاظت محیط‌زیست ‌باید با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و روش‌های مدیریتی خلاق و همگرا، بسترهای پیشرفت و توسعه هدایت شده و منطقی را در بخش‌های دولتی و خصوصی بیش از گذشته فراهم کند.

محمدی‌زاده در دولت نهم، استانداری استان خراسان رضوی را به عهده داشت و پیش از آن معاون احمدی‌نژاد در شهرداری تهران بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها