100 فقره سرقت به ارزش یک میلیارد تومان

باند سارقان آپارتمان‌های تهران متلاشی شد

با دستگیری 2 مرد جوان سابقه‌دار پرونده سرقت از 100 خانه مسکونی به ارزش یک میلیارد تومان روی میز بازپرس قرار گرفت.
کد خبر: ۲۷۷۶۸۶

به گزارش فارس،‌ عصر 10 خرداد امسال جوان 23 ساله‌ای به نام حسن به بهانه پیگیری پرونده تصادف خودرو پراید شخصی خود به کلانتری 132 نبرد مراجعه کرد که در هنگام خروج از کلانتری، مأموران به وی مظنون شده و در بازرسی موفق به کشف مقادیری طلا بدون فاکتور از وی شدند.

تحقیقات از این فرد آغاز شد و مشخص شد این فرد مدعی است که این طلاها را قبلاً برای همسرش خریده و در حال حاضر به علت نیاز مالی قصد فروش آنها را دارد و عدم توانایی وی در اثبات این ادعا، با تشکیل پرونده اتهامی، سپیدنامه، بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه 14 تهران شهید محلاتی دستور بازرسی از منزل حسن را صادر کرد.

کارآگاهان در بازرسی از منزل این متهم 23 ساله، موفق به کشف مقادیری از اموال مسروقه از قبیل ضبط و پخش خودرو، کوپن، بدلیجات و غیره شدند و با کشف این اموال این متهم به نام حسن به ناچار مجبور به اعتراف شد و در ادامه همدستش را به نام محمد 36 ساله به مأموران معرفی کرد.

با هماهنگی قضایی و اقدامات اولیه افسر تجسس کلانتری نبرد به منظور دستگیری همدست متهم، مأموران به آدرس اعلامی از سوی حسن مراجعه، اما مشاهده کردند که محمد با اطلاع از دستگیری حسن متواری شده‌ است که با پیگیری‌های مستمر افسر تجسس کلانتری به ناچار مجبور به معرفی خود در مورخه 14 خرداد به کلانتری 132 نبرد شد.

با دستگیری هر 2 متهم پرونده به دستور قاضی پرونده متهمان برای تحقیقات تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با حضور متهمان در پایگاه ششم آگاهی و مواجهه آنان با کارآگاهان بلافاصله حسن به عنوان متهم سابقه‌داری که در سال‌های 86 و 87 به اتهام سرقت از منزل و سرقت لوازم داخل خودرو دستگیر شده و دارای سابقه قبلی است، مورد شناسایی قرار گرفت.

با مراجعه کارآگاهان به پرونده‌های قبلی حسن و سوابق وی در سرقت از منازل و احتمال حضور مجدد وی در انجام سرقت‌های جدید از منازل، با بررسی پرونده‌های پلیسی مشخص شد که یک دستگاه خودرو ون در مقابل منازل توقف داشته یا بعضاً همسایگان شاهد انتقال لوازم منزل به داخل این خودرو بوده‌اند.

مأموران از تعدادی از مالباختگان و دیگر شهود پرونده دعوت کردند تا در پایگاه ششم پلیس آگاهی حاضر شوند و به محض حضور این افراد تمام آنها متهمان دستگیر شده را همان سارقان منزل خود شناسایی و به افسر پرونده معرفی کردند.

با شناسایی متهمان و ارائه دلایل غیر قابل انکار دیگر از سوی کارآگاهان به ناچار حسن مجبور به اعتراف شد و در اعترافات خود عنوان کرد: به اتفاق همدست خود با یک دستگاه خودرو ون ضمن تردد در محدوده شرق و جنوب شرق تهران، در مقابل آپارتمان‌های مسکونی توقف کرده و زنگ آپارتمان‌هایی را که احتمال می‌دادیم ساکنان آنها حضور نداشته باشند را می‌زدیم و پس از اطمینان از عدم حضور صاحبخانه در منزل، با باز کردن در آپارتمان وارد منزل مورد نظر شده و اقدام به سرقت لوازم داخل منزل می‌کردیم.

حسن مدعی شد در مواردی نیز که قفل در ورودی مجتمع قابل باز شدن نبود، با زدن زنگ دیگر همسایگان و عنوان این مطلب که همسایه بالایی یا پایینی آنها هستیم و کلید در را در منزل جا گذاشته‌ایم یا معرفی خود به عنوان مأمور آب، برق یا گاز از آنها می‌خواستیم تا در آپارتمان را باز کنند که با باز کردن در از سوی همسایگان به آرامی وارد واحد مورد نظر خود شده و اقدام به سرقت از منزل می‌کردیم.

متهم دیگر این پرونده به نام محمد که علاوه بر سرقت از منازل به کارهای دیگری از قبیل دلالی و کارچاق کنی و فروش مواد مخدر مبادرت داشت با تأیید اظهارات همدست خود به کارآگاهان گفت: چنانچه با استفاده از شاه کلید موفق به باز کردن در واحد آپارتمانی نمی‌شدیم، با تخریب قفل وارد منزل می‌شدیم که در این گونه موارد حتی با وجود سر و صدای ایجاد شده با کمترین حساسیت از سوی همسایگان روبرو می‌شدیم.

با توجه به اعترافات متهمان که هر 2 نفر آنها به مصرف مواد مخدر از نوع شیشه اعتیاد دارند و همچنین گزارش ده‌ها فقره سرقت در محدوده‌های سرکلانتری ششم، سوم، چهارم و هفتم تهران، با پیگیری‌های انجام شده از سوی کارآگاهان نزدیک به 100 محل سرقت در تهران و 3 فقره سرقت نیز در یکی از شهرهای شمالی کشور مورد شناسایی کارآگاهان قرار گرفت.

بیشتر اموال سرقت شده شامل پول، چک پول، طلا، اسناد ملکی و خودرو، بیمه نامه، مدارک هویتی و شناسایی، گذرنامه و غیره است که در برخی از موارد مشاهده شده متهمان تعدادی از این مدارک هویتی مسروقه را از طریق پست به آدرس منزلی که مورد سرقت قرار داده بودند برگردانده‌اند.

متهمان اعترافات خود تعدادی از خریداران اموال مسروقه را به عنوان همدستان خود معرفی کردند که در ادامه کارآگاهان اقدام به شناسایی و دستگیری 6 نفر به اسامی حسن، علیرضا، اصغر، حمید، علیرضا و مرتضی کردند.

در تحقیقات از این افراد معلوم شد چک‌های مسروقه از طریق حسن پس از جعل امضا به عناوین مختلف در بازار خرج شده است همچنین طلاهای مسروقه به یکی از آنان که دارای مغازه طلافروشی بوده فروخته شده و اسناد و مدارک نیز در اختیار سایر این افراد قرار گرفته است.

در بازرسی از منزل یکی از خریداران اموال مسروقه، مقدار 175 گرم سوخته تریاک و 25 گرم تریاک، در منزل خریدار دیگر 40 بطری و شیشه از انواع مشروبات الکلی، در منزل یکی دیگر از این افراد لوازم تولید پایپ استعمال شیشه و در منزل نفر بعدی مقادیر زیادی طلای مسروقه کشف و ضبط شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها