خلخال صنایع دستی‌اش را به نمایشگاه دائمی برد

اردبیل -‌ خبرنگار جام‌جم: نمایشگاه دائمی صنایع دستی در شهرستان خلخال به بهره‌برداری رسید. به گزارش خبرنگار ما، این نمایشگاه در فضای 800 متر مربع با صرف 400 میلیون ریال اعتبار ساخته شده است.
کد خبر: ۲۷۷۰۲۴

جلیل جباری، معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اردبیل در این باره گفت: ‌همزمان با افتتاح این پروژه، نمایشگاهی از توانمندی‌های صنایع دستی خلخال به مدت یک هفته دراین مکان دایر خواهد بود.وی گفت: ‌در این نمایشگاه آثار و محصولات هنرمندان و صنعتگران خلخال دررشته‌های مختلفی نظیر جاجیم، سفال، ‌بافته‌های سنتی، گلیم، ‌معرق و منبت چوب، ‌تراش سنگ و نقاشی روی چرم و شالبافی به تماشای دیدعلاقه‌مندان و بازدیدکنندگان در خواهد آمد.

وی تصریح کرد: ‌امسال پرونده ثبتی هنرهای «خراطی، محصولات چرمی، قلمزنی و آهنگری» آماده شده تا با تایید نهایی یونسکو «مهر اصالت» دریافت کنند.

جباری با بیان این‌که تاکنون 4 اثر صنایع دستی استان اردبیل، مهر اصالت دریافت کرده، خاطرنشان کرد: «ورنی مغان، ‌گلیم عنبران ‌و تسبیح‌های برنز و طلا کوب» 4 اثری است که به دریافت مهر اصالت یونسکو نایل آمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها