سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان:

پنجره‌های فوتبال ایران را به سمت دنیا باز می‌کنیم

افشین قطبی از رویکرد جدید فدراسیون و تیم ملی در ایجاد ارتباط گسترده با باشگاه‌های بزرگ دنیا خبر داد و گفت: پنجره‌های فوتبال ایران را به سمت دنیا باز می‌کنیم.
کد خبر: ۲۷۵۳۵۶

سرمربی تیم ملی در نشست دیروز خود با خبرنگاران ابتدا به حمایت از جامعه‌ داوری پرداخت و گفت: باید بگویم بعد از مربیان، داوران سخت‌ترین کار را دارند. هر چقدر ما بیشتر برای داوران هزینه کنیم، به فوتبال کمک کرده‌ایم و فضای سالم‌تری را به وجود آورده‌ایم.

در حالی که سفر اخیر قطبی به انگلیس برخی انتقادها را به دنبال آورده بود سرمربی تیم ملی دلایل خوبی برای انجام این سفربه خبرنگاران ارائه کرد و گفت: این وظیفه‌ یک سرمربی است که با حضور در کشورهای مختلف بازیکنان ملی‌پوش را حمایت کند و به آنها انگیزه بدهد. یکی از دلایل سفرم به انگلیس کمک به آندرانیک تیموریان بود. من سال‌ها پیش با روی هاجسون دوست بودم. زمانی که به فولام رفتم او فکر کرد که من در استرالیا فعالیت می‌کنم اما، وقتی متوجه شد که در تیم ایران حضور دارم، درباره آندو با من صحبت کرد.

من به او گفتم که بهتر است وضعیت تیموریان با توجه به نزدیک شدن به پایان فصل نقل و انتقالات مشخص شود. هاجسون هم گفت که تلاش می‌کند تیمی را برای او پیدا کند که بتواند در آن به جایگاه ثابتی برسد. ما در تیم ملی نمی‌توانیم بیشتر از 48 ساعت بازیکنان لژیونر را در اختیار داشته باشیم بنابراین باید از بازیکنانی استفاده کنیم که جایگاه ثابتی در تیم‌هایشان دارند.

قطبی یکی دیگر از دلایل سفرش به انگلیس را برقراری ارتباط با باشگاه‌های بزرگ اروپایی عنوان کرد و مدعی شد دوستان زیادی در نقاط مختلف دنیا دارد از جمله رئیس جدید کمیته‌ اجرایی آرسنال و منچستر سیتی از دوستان سابق او در آمریکا بوده اند و گفتگو با آنها با هماهنگی مدیران فدراسیون و در جهت ایجاد روابطی سودمند با این باشگاه‌های بزرگ بوده است. قطبی در این زمینه هم از ادبیات قشنگ شخصی خود بهره برد و گفت:به همراه تاج و کفاشیان معتقدم که باید پنجره‌های فوتبال ایران را باز کنیم و باید با کشورهای مختلف و تیم‌های بزرگ ارتباط داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی درباره‌ نحوه‌ نظارت بر رقابت‌های لیگ گفت: دستیاران من و دوستانم در نقاط مختلف بازی‌های لیگ برتر را نگاه می‌کنند. من هم به طور کامل و از طریق دی وی دی بازی‌های باشگاهی را نظارت می‌کنم. 2روز پیش هم شیوه‌ جدیدی را آغاز کردیم و با حضور بر سر تمرین دو باشگاه بزرگ تهرانی از آخرین شرایط بازیکنان ملی‌پوش این باشگاه‌ها آگاه شدیم.

لیست تیم ملی هم مثل همیشه از پرسش‌های ثابت خبرنگاران بود. قطبی در مورد این فهرست واضافه شدن بازیکنانی نظیر نوروزی و مجتبی زارع به این لیست گفت:سعی می‌کنیم در ادامه بازیکنان جدیدتری را هم به تیم ملی اضافه کنیم. محمد نوری را هم مدنظر دارم و هر زمان که فرصت شود او هم به تیم ملی اضافه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها