توسط دولت نهم انجام گرفت

بهره‌برداری از 4000 پروژه کشاورزی در استان کرمانشاه

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در دولت نهم ‌4000 طرح و پروژه بخش کشاورزی با سرمایه گذاری نزدیک به ‌3500 میلیارد ریال در استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسیده است.
کد خبر: ۲۷۳۷۹۳

به گزارش ایسنا ، مهندس رمضان رویین تن در آستانه هفته دولت در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در ابتدای فعالیت دولت نهم مجموع تولیدات بخش کشاورزی استان ، 3.2 میلیون تن بود که اکنون به چهار میلیون تن رسیده است.

وی گفت: طی این مدت تولیدات زراعی استان از 2.6 میلیون تن به 3.2 میلیون تن، تولیدات باغی از ‌160 هزار تن به ‌242 هزار تن و تولیدات دامی از ‌260 هزار تن به ‌370 هزار تن افزایش یافته است.سرانه درآمد هر بهره‌بردار بخش کشاورزی در استان نیز از حدود ‌54 میلیون ریال به ‌80 میلیون ریال در سال رسیده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: هم اکنون استان کرمانشاه در تولید گندم با یک میلیون تن تولید رتبه چهارم کشور ، در تولید ذرت با ‌500 هزار تن تولید رتبه دوم کشور، در تولید جو با ‌480 هزار تن تولید رتبه سوم کشور و در تولید علوفه با ‌700 هزار تن تولید رتبه چهارم کشور را دارد.

وی اضافه کرد: سطح اراضی تحت پوشش آبیاری تحت فشار استان نیز، طی چهار سال گذشته از ‌13 هزار هکتار به ‌22 هزار هکتار رسیده است. همچنین در تجهیز و یکپارچه سازی اراضی از دو هزار هکتار به ‌17 هزار هکتار رسیده‌ایم.

رویین تن عنوان کرد: علاوه بر ارتقای کمی تولیدات کشاورزی استان، در این سال‌ها شاهد ارتقای کیفیت محصولات تولیدی نیز بوده‌ایم، به گونه‌ای که مصرف کود شیمیایی استان علی‌رغم افزایش تولیدات، از ‌256 هزار تن به ‌190 هزار تن کاهش یافته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان این‌ که مواد طبیعی سازگار با طبیعت همچون کمپوست را جایگزین کودهای شیمیایی کرده‌ایم، افزود: کرمانشاه از استان‌های پیشرو در این زمینه است و اکنون به الگویی برای سایر نقاط کشور تبدیل شده است البته معتقدم هنوز بخش عمده‌ای از ظرفیت‌های بالای استان در بخش کشاورزی بدون استفاده است و پتانسیل استان بسیار بالاتر از این‌هاست.

وی به پروژه‌های افتتاحی بخش کشاورزی استان در هفته دولت اشاره کرد و گفت: امسال در هفته دولت، ‌176 پروژه بخش کشاورزی شامل ‌122 پروژه تسهیلاتی و ‌54 پروژه عمرانی در استان به بهره‌برداری می‌رسند.

رویین تن مجموع سرمایه گذاری انجام شده برای این پروژه‌ها را ‌125 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ‌90 میلیارد ریال از این سرمایه‌گذاری از طریق تسهیلات بانکی و ‌35 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی تامین شده است.

وی با بیان این‌که این پروژه‌ها در زیربخش‌های مختلف هستند، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، زمینه اشتغال ‌1100 نفر فراهم می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه دیدار با خانواده شهدا، تجلیل از همکاران نمونه سازمان، برگزاری مسابقات ورزشی و نشست با تشکل‌های تخصصی مردمی را از دیگر برنامه‌های هفته دولت عنوان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها