از دور از نزدیک

آنفلوآنزای خوکی، یقه سیاستمداران را هم گرفت

واحد مرکزی خبر: ویروس آنفلوآنزای خوکی کاری به شهرت آدم‌ها ندارد. هر چند این بیماری از مکزیک شیوع پیدا کرد، اما حالا دیگر مردم جهان خواب راحتی از دست این ویروس ندارند. تازه ترین مبتلای مشهور این ویروس هم کسی نیست جز رئیس جمهور بخت برگشته کاستاریکا. پیش از این معروف ترین شخصی که گرفتار این بیماری شده بود همسر تونی بلر نخست‌وزیر پیشین انگلیس بود. وزارت بهداشت کاستاریکا با تایید ابتلای رئیس جمهور این کشور به آنفلوآنزای خوکی اعلام کرد: اسکار اریاس 67 ساله باید دست‌کم به مدت 7 روز در اقامتگاهش به صورت جدا از دیگران تحت درمان قرار گیرد.
کد خبر: ۲۷۲۹۸۲

هر چند رئیس‌جمهور کاستاریکا (که برنده جایزه صلح نوبل و همچنین میانجی بحران هندوراس است) به بیماری آنفلوآنزای خوکی مبتلا شده، اما به گفته سخنگوی دفترش او در طول درمان اختیارات ریاست جمهوری را واگذار نخواهد کرد و همچنان به وظایف خود به عنوان رئیس‌جمهور ادامه خواهد داد.

6 ماه حبس برای یک خمیازه

ایسنا: دادگاه عالی ایالت ایلینویز در آمریکا مرد جوانی را به اتهام خمیازه کشیدن و ایجاد صداهایی ناهنجار حین خمیازه به 6 ماه حبس محکوم کرد. قضیه از جایی شروع شد که همسایه این مرد جوان از وی به دلیل خمیازه‌های بی‌وقفه و صداهای ناهنجار به پلیس شکایت کرده و ماموران کلینتون ویلیامز 33 ساله را دستگیر کردند. با این حال، دادگاه ایالتی ایلینویز به ویلیامز اعلام کرده بود که اگر از همسایه خود عذرخواهی کند، آزاد می‌شود، ‌اما این مرد جوان زندان را به عذرخواهی بی‌مورد ترجیح داد.

حیوانات حسود

مهر: پژوهشگران انگلیسی در جدیدترین تحقیقاتشان متوجه شده‌اند سگ‌ها و گربه‌ها نسبت به محبت کردن صاحبشان به انسان‌ها و بخصوص حیوانات دیگر حسودی می‌کنند. این حیوانات خانگی با نزدیک شدن فردی به صاحبشان بلافاصله شروع به زوزه کشیدن می‌کنند که تولید این صدای خاص تنها به دلیل برانگیخته شدن حس حسادت این حیوانات شکل می‌گیرد.

محققان بر این باورند که سگ‌ها نسبت به گربه‌ها کمتر حسادت می‌کنند، اما در بیشتر مواقع دچار افسردگی می‌شوند که این حالت افسردگی را با خوابیدن‌های متوالی بروز می‌دهند.

سرقت 40 میلیون پوندی

بی.بی.سی: 2 سارق مسلح روز روشن از یک جواهر فروشی معروف درغرب لندن 40 میلیون پوند جواهر به سرقت بردند تا بزرگ‌ترین سرقت جواهرات در تاریخ انگلیس را رقم زده باشند.

درتصاویر آماتوری که هنگام وقوع این سرقت ضبط شده است، سارقان مسلح درحالی که یکی اززنان کارمند جواهرفروشی معروف گِرَف را با خود به خیابان می‌آورند، دیده می‌شوند که پس ازلحظاتی سالم آزاد می‌شود.سارقان مسلح داخل جواهرفروشی با اسلحه گرم، کارکنان این مرکز را تهدید کردند.

آنها درعرض چند دقیقه موفق به سرقت 43 قطعه جواهرات به ارزش تقریبی 40 میلیون پوند شدند. در این سرقت 2 گلوله هم شلیک شد اما به کسی آسیبی نرسید.

سارقان موفق شدند با خودرویی که در خیابان انتظار آنها را می‌کشید، فرار کنند.پلیس لندن با انتشار فیلمی که با دوربین‌های امنیتی از این دو سارق هنگام ورود به جواهرفروشی گرفته شده، از مردم خواسته است در دستگیری آنها به پلیس کمک کنند.

سال 2003 نیز در یک سرقت دیگر از این جواهر فروشی، 23 میلیون پوند از جواهرات آن به سرقت رفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها