قلعه‌نویی: در نوع رفتار خود تجدیدنظر کرده‌ام

گروه ورزش: امیر قلعه‌نویی معتقد است؛ امسال در نوع رفتارش تجدیدنظر کرده است تا برخوردی آرام با قضایای فوتبالی داشته باشد. سرمربی جدید سپاهان که با حضورش در این تیم، انتظارات جدیدی را حول تیم محبوب و زردپوش اصفهانی دامن زده است، با اشاره به این‌که با خود تصمیم گرفته که برخوردی معقولانه با مسائل داشته باشد، گفت: در بازی با استقلال تهران نیز مشاهده کردید زیاد از روی نیمکت بلند نشدم تا با آرامش بیشتری روند بازی را دنبال کنم. فکر می‌کنم با خونسردی و آرامش بهتر می‌توانم تیمم را در جریان بازی هدایت کنم.
کد خبر: ۲۷۲۴۹۸

وی اضافه کرد: اگرچه مقابل استقلال معتقدم داور می‌توانست یک پنالتی به سود تیم ما بگیرد؛ اما به شخصه اعتقاد دارم آنان بی‌غرض در سوت خود می‌دمند و اگر نیز اشتباهی رخ می‌دهد، به این خاطر است که هنوز داوران ما به لحاظ نرم‌افزاری از امکانات و تجهیزات لازم بی‌بهره‌اند که فدراسیون فوتبال باید نسبت به این قضیه اهتمام لازم را به خرج دهد. اضافه بر آن که نباید از مسائل معیشتی داوران غافل بود. خود من وقتی صحبت‌های محمود رفیعی را در روزنامه‌ها خواندم، واقعا دلم گرفت که چرا نباید شرایط را نیز برای این قشر زحمتکش به بهترین شکل تعریف کنیم.

امیر قلعه‌نویی در عین حال با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنانش در برابر استقلال گفت: بی‌شک سپاهان، قابلیت‌های زیادی دارد که فکر می‌کنم تا پایان هفته سوم با ایجاد هماهنگی لازم بین بازیکنان و بازی‌خوانی تیمی و بالا بردن سرعت پاس دادن در تیم، قدرت و توان خود را در میدان به نمایش خواهد گذاشت.

سرمربی سپاهان همچنین از هواداران اصفهانی تعریف و قدردانی کرد و گفت: یک عذرخواهی به آنان از بابت نتیجه نگرفتن در هفته اول بدهکارم که ان‌شاءالله قول می‌دهم با بازی‌های خوب خود در هفته‌های آتی، همان سپاهان خوب و مقتدری شویم که همگان انتظارش را دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها