نماینده سقز و بانه در گفتگو با جام جم آنلاین:

تعامل مجلس و دولت باید بر اصل خدمت استوار باشد

عضو فراکسیون کرد مجلس هشتم با تاکید بر تعامل بین مجلس و دولت در هنگام تشکیل کابینه دهم گفت: تعامل مجلس و دولت باید بر اصل خدمت استوار باشد.
کد خبر: ۲۷۱۹۱۶

فخرالدین حیدری نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به ضرورت تعامل دولت و مجلس برای تشکیل یک کابینه قوی خاطرنشان کرد: تعامل به این معنی نیست که هر فردی را دولت به مجلس معرفی کرد مجلس به وی رای اعتماد دهد و یا اینکه هر فردی را که مجلس مدنظر داشت دولت آنرا بپذیرد بلکه تعامل در راستای اصل خدمت معنی دار می شود.

وی افزود: نمایندگان مجلس براساس اصول قانون اساسی سوگند خوردند که در راستای حفظ نظام و منافع ملی و تحقق مطالبات موکلین خود گام بردارند بنابراین رای به وزرای کابینه دهم باید در همین راستا و براساس شایسته سالاری و لیاقت افراد جهت خدمت بهتر به مردم باشد.

حیدری تخصص را یکی از ویژگی های لازم و ضروری برای وزرا ذکر کرد و گفت وزیر باید بتواند وزراتخانه را با تخصص و کارشناسی اداره کند.

نماینده سقز و بانه تجربه در زمینه مدیریت را از دیگر  ویژگی های لازم برای موفقیت یک وزیر ذکر کرد و گفت:‌ مسئولیت پذیری و واقع بین بودن از دیگر این ویژگی ها است و وزرا باید در راستای پیشبرد اهداف نظام و براساس واقعیت تصمیم گیری کنند.

به گفته وی مقبولیت از دیگر ویژگی های لازم برای یک وزیر است و وزیر یک وزارتخانه مهم باید علاوه بر ویژگی های ذکر شده، مقبولیت هم داشته باشد.

یوسف اسدی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها