با تشکیل کمیته‌ای 11 نفره صورت گرفت؛

اصرار اتاق بازرگانی بر ابطال واگذاری نمایشگاه بین‌المللی

گروه اقتصاد: اتاق تهران برای ابطال واگذاری نمایشگاه، خرید آن و انتقال این اتاق به نمایشگاه کمیته 11 نفره‌ای تشکیل‌داد. به گزارش فارس، در بیست و ششمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهران، نمایندگان بخش خصوصی، خواستار ابطال این واگذاری شدند و تاکید کردند که این واگذاری برخلاف اصل 44 صورت گرفته است، بنابراین تصمیم گرفته شد کمیته‌ای به منظور پیگیری این موضوع تشکیل دهند تا با هماهنگی با وزارت امور اقتصادی و دارایی شرایط برای خرید این نمایشگاه به وسیله اتاق‌تهران فراهم شود.
کد خبر: ۲۷۱۳۷۴

بنا بر این گزارش، محسن مهرعلیزاده، محمدمهدی راسخ، احمد پورفلاح، محمدرضا جابرانصاری، مسعود خوانساری، سیدحمید حسینی، محمدرضا سماک، احمد ترک‌نژاد، مسعود دانشمند، شجاع‌الدین بازرگانی و اسدالله عسگراولادی اعضای این کمیته هستند که با رای اکثریت انتخاب شدند.

یحیی آل‌اسحاق در این نشست گفت: پس از انعکاس گسترده اعتراض‌های بخش خصوصی، در حالی که موفق نشده بودیم با مقامات سازمان خصوصی‌سازی مذاکره کنیم، نماینده‌ای از سوی خریدار به قصد گفتگو، به اتاق تهران آمد.

وی افزود: در صحبت‌هایی که داشتیم آنها اعلام کردند، قصد تغییر ماهیت نمایشگاه را ندارند و برای واگذاری 51 درصد سهام به بخش خصوصی اعلام ‌آمادگی کردند.

رئیس اتاق تهران گفت: اقدام شرکت خریدار، قابل تقدیر است اما بحث اصلی این است که سازمان خصوصی‌سازی به وظیفه‌اش عمل نکرده و عمل خطایی را مرتکب شده، اما خریدار این بینش را دارد که با بخش خصوصی برای چنین کار مهمی مذاکره و مشورت کند.

وی ادامه داد: اتاق تهران نیز مایل است و در عین حال این توانایی را دارد که مدیریت نمایشگاه بین‌المللی را در دست گیرد. به دنبال این خرید ما پیشنهادهای دیگری نیز داریم و با جدیت این موضوع را دنبال می‌کنیم که محل اتاق بازرگانی تهران را به نمایشگاه بین‌المللی انتقال دهیم و بتدریج سازمان‌ها و نهادهای بازرگانی و تجاری دیگری را نیز در این مکان دایر کنیم تا این مکان به صورت مکانی اقتصادی بازرگانی برای فعالیت‌های بخش خصوصی تبدیل شود و به صورت مجموعه‌ای منسجم و بی‌نظیر در منطقه درآید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها