راز قتل زن تنها 8 ماه در خانه‌اش پنهان بود

گروه حوادث: با کشف جسد یک زن تنها پس از 8 ماه که در خانه‌اش در یکی از محله‌های فردیس کرج به قتل رسیده بود، کارآگاهان جنایی رازگشایی از این جنایت را آغاز کردند. به گزارش «جام‌جم»، ساعت 50/16 عصر روز 13مرداد امسال مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و از غیبت زن همسایه‌اش در طبقه دوم مجتمعی در فلکه پنجم فردیس کرج خبر داد و از ماموران تقاضای کمک کرد.پس از این تماس، ماموران کلانتری 23 فردیس به محل حادثه عزیمت کردند که معلوم شد، گفته‌های مرد همسایه صحت دارد .
کد خبر: ۲۷۱۳۱۶

به این ترتیب، موضوع را به بازپرس حسینی رازلیقی کشیک ویژه قتل کرج اطلاع دادند و پس از آن بازپرس کشیک قتل، همراه کارآگاهان جنایی آگاهی استان تهران و ماموران امداد و آتش‌نشانی در محل حادثه حضور یافتند و پس از گشودن در آپارتمان وارد محل شدند و در یکی از اتاق‌ها متوجه پتویی شدند که جسد در زیر آن قرار داشت. بنابراین، کارآگاهان جنایی با برداشتن پتو با جسد زن مستاجر  مهناز 52 ساله  روبه‌رو شدند که چادری به دور گردن وی پیچیده و دست و پای وی با پارچه‌ای بسته شده بود.

کارآگاهان جنایی آگاهی استان تهران در بررسی از محل حادثه پی بردند که اموال منزل مقتول به سرقت نرفته و اثاثیه خانه نیز به هم ریخته نشده است.

با هماهنگی قضایی، جسد زن میانسال برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و با بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد وی بر اثر خفگی به قتل رسیده و 8 ماه از مرگ وی می‌گذرد.

با فاش شدن این موضوع، کارآگاهان جنایی آگاهی استان تهران، به تحقیق از ساکنان مجتمع پرداختند که معلوم شد، مقتول از مرداد سال گذشته آپارتمان طبقه دوم را اجاره کرده است و به تنهایی در این محل زندگی می‌کرده و فقط یک ماه اجاره بهای خود را پرداخت کرده است و آخرین مرتبه او را 8 ماه قبل هنگامی که از خرید روزانه به خانه بازمی‌گشته دیده‌‌اند و دیگر او را مشاهده نکرده‌اند.

با اطلاعاتی که کارآگاهان جنایی آگاهی استان تهران از ساکنان مجتمع محل حادثه به دست آوردند، تحقیقات ویژه‌ای را در این زمینه آغاز کردند تا راز مرگ مرموز زن تنها فاش شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها