آبانماه صورت می گیرد

سند ملی آموزش و پرورش در شورایعالی انقلاب فرهنگی

رئیس مرکز برنامه ریزی تحول بنیادین آموزش و پرورش از تحویل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شورایعالی انقلاب فرهنگی در آبانماه خبر داد.
کد خبر: ۲۷۱۲۶۸

محمد بناییان در گفتگو با مهر با اعلام این خبر افزود: تاکنون سه سند دیگر نیز به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اضافه شده است که عبارتند از سند ملی خلاقیت و نوآوری در آموزش، سند مبانی نظری تطبیق اسلام با غرب در آموزش و پرورش و انگاره های تعلیم و تربیت اسلامی.

به گفته علی احمدی در طرح تحول ، فلسفه وجودی آموزش و پرورش رسمی در کشور ما مورد تعدیل واقع می شود و به صورت زیر‌مجموعه‌ای از فلسفه گسترده نظام تعلیم و تربیت اسلامی در می آید.

رئیس مرکز برنامه ریزی تحول بنیادین آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین باید اسناد تحولی در تدوین سند برنامه پنجم توسعه در نظر گرفته شود تا سایه ای از احکام برنامه پنجم را در آن داشته باشیم.

بناییان درباره ویرایش اسناد نیز اظهار کرد: هم اکنون برخی از بخشهای سند در ویرایش یازدهم، برنامه درس ملی در ویرایش چهارم و سند خلاقیت و نوآوری در ویرایش سوم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها