رییس مرکز بیماری های واگیر وزارت بهداشت:

اعزام زائران عمره از 19 مرداد متوقف می شود

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد برای کنترل و پیشگیری بیماری آنفلوآنزای نوع «آ» ، سفرهای عمره از نوزدهم مردادماه به بعد متوقف می شود.
کد خبر: ۲۷۱۲۰۳

به گزارش ایرنا ، محمد مهدی گویا افزود: با تصمیم کمیته کشوری پیشگیری از آنفلوآنزا ، سفر عمره رمضان امسال به طور قطعی لغو شد و از نوزهم مرداد امسال انجام سفرهای عمره به طور کلی متوقف می شوند و در مورد حج تمتع نیز تصمیم گیری خواهد شد.

وی یادآورشد: تاکنون 144 فرد مبتلا به آنفلوآنزای نوع آ در کشور شناسایی شده اند که همگی آنها یا درمان شده اند و یا تحت درمان و مراقبت هستند و تاکنون هیچ موردی از مرگ ناشی از این بیماری در کشور ثبت نشده است.

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: فقط یک مرگ مشکوک به ابتلا به این ویروس وجود دارد که مربوط به یک فرد 38 ساله تهرانی است و هفته گذشته در یکی از بیمارستان های تهران فوت کرد ، البته این فرد علایم آنفلوآنزا نداشت و دچار تورم در پا بود با این حال با توجه به اصرار اطرافیانش ، چون از وی تست آنفلوآنزا گرفته نشده بود جسد این فرد برای بررسی های بیشتر به پزشکی قانونی تحویل داده شده است.

گویا افزود: مراقبت های مرزی در فرودگاهها و مبادی ورودی کشور همچنان ادامه دارد و افرادی که فرم خوداظهاری را پر می کنند و اعلام می کنند که علایم بیماری آنفلوآنزا را دارند حتما تحت آزمایش، آموزش و مراقبت قرار می گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها