رهبر انقلاب در دیدار پادشاه عمان :

کشورهای منطقه خلیج فارس، زمینه اتحاد را فراهم کنند

گروه سیاسی: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر دیروز در دیدار سلطان قابوس پادشاه عمان و هیات همراه، روابط جمهوری اسلامی ایران و عمان را در طول 30 سال گذشته روابطی خوب و برادرانه خواندند و تاکید کردند: با توجه به اشتراکات عمیق دینی، جغرافیایی و تاریخی میان دو کشور، زمینه همکاری و گسترش روابط بسیار گسترده است. ایشان با اشاره به وجود یکی از حساس‌ترین گذرگاه‌های دنیا میان ایران و عمان، امنیت را مهمترین مساله منطقه خلیج فارس دانستند و افزودند: آمریکا و برخی کشورهای مداخله‌گر خارجی همواره نگذاشته‌اند منطقه حساس خلیج فارس آرام بماند و دائما ناامنی و سوءظن را به منطقه تزریق می‌کنند.
کد خبر: ۲۷۱۰۴۶

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: کشورهای منطقه خلیج فارس باید با همکاری یکدیگر ضمن تامین امنیت این منطقه، زمینه اتحاد را بیش از پیش فراهم کنند.

در این دیدار که احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور نیز حضور داشت سلطان قابوس پادشاه عمان با ابراز خرسندی فراوان از سفر به ایران و دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: زمینه تعمیق رابط دو کشور بسیار فراهم است و در مذاکرات تهران درخصوص این مساله بویژه گسترش روابط اقتصادی گفتگو شد.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اسلامی درخصوص اهمیت امنیت منطقه، خاطرنشان کرد: کشورهای منطقه باید با در نظر گرفتن مصالح عمومی این منطقه و گسترش همکاری‌ها، زمینه امنیت پایدار را فراهم کنند.

مذاکرات احمدی‌نژاد و سلطان قابوس

رئیس جمهوری اسلامی‌ایران و پادشاه عمان نیز با تاکید بر این‌که تهران و مسقط دارای منافع و دشمنان مشترک هستند، بر لزوم گسترش و افزایش مناسبات و همکاری‌های دوکشور در همه زمینه‌ها تاکید کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمود احمدی‌نژاد و سلطان قابوس روز گذشته در مذاکرات مشترک خود در تهران با بیان این‌که همکاری‌های امنیتی ایران و عمان از اهمیت ویژه‌ای برای ثبات در منطقه برخوردار است، تصریح کردند: جمهوری اسلامی‌ ایران و عمان می‌توانند با طراحی جامع و مناسب در جهت تامین امنیت پایدار در منطقه حساس خلیج فارس و دریای عمان گام بردارند.

رئیس جمهوری اسلامی‌ایران و پادشاه عمان توسعه همکاری‌های اقتصادی را به نفع ملت‌های 2 کشور دانستند و اظهار کردند: باید از ظرفیت‌های فراوان موجود در عرصه‌های مختلف تجاری، حمل و نقل و انرژی برای گسترش و افزایش روابط اقتصادی ایران و عمان استفاده کرد.

محمود احمدی‌نژاد و سلطان قابوس با اشاره به مشترکات سیاسی، تاریخی و فرهنگی ایران و عمان خاطر نشان کردند: روابط دوستانه و برادرانه ایران و عمان در منطقه ممتاز است.

رئیس جمهوری اسلامی ‌ایران در مذاکرات با پادشاه عمان با تاکید بر این‌که برادری و مودت آینده روابط ممتاز ایران و عمان را روشن کرده است، تصریح کرد: تهران برای توسعه مناسبات همکاری‌های رو به گسترش با مسقط هیچ محدودیتی ندارد.

احمدی‌نژاد با بیان این‌که ایران از هر طرحی برای توسعه روابط با عمان استقبال می‌کند، گفت: پیشرفت و امنیت عمان به نفع همه از جمله ایران است و تهران آماده انتقال تجربیات و دستاوردها به مسقط است. پادشاه عمان نیز در این مذاکرات انتخاب مجدد محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت.

سلطان قابوس با تاکید بر این‌که سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به عمان نقطه عطف و سرآغازی برای توسعه حداکثری روابط تهران  مسقط در عرصه‌های گوناگون است؛ اظهار کرد: سفر من به ایران نتایج خوب و ارزنده‌ای برای ایران و عمان خواهد داشت.

پادشاه عمان نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که به ایران سفر می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها