دختر نوجوان فریب خواستگار خیابانی را خورد

پرونده 4 مرد شرور که به اتهام آزار و اذیت دختر نوجوانی دستگیر شده‌اند، با عدم صلاحیت رسیدگی از دادسرای کرج به دادسرای جنایی تهران ارسال شد.
کد خبر: ۲۷۰۲۶۰

به گزارش جام‌جم، روز 28 خرداد امسال دختر 16 ساله‌ای به شعبه یکم بازپرسی دادسرای جنایی کرج مراجعه و از 4 مرد شرور به اتهام آزار و اذیت شکایت کرد.

پس از شکایت وی، پرونده قضایی تشکیل شد و در اختیار کارآگاهان جنایی اداره آگاهی استان تهران قرار گرفت.

کارآگاهان جنایی آگاهی استان تهران ابتدا به تحقیق از دختر شاکی پرداختند که وی در اظهاراتش به پلیس گفت: یک سال قبل در یکی از بوستان‌های کرج با جوانی به نام بهنام آشنا شدم که وی با ابراز علاقه به من، می‌گفت که بزودی به خواستگاری‌ام می‌آید.

روز حادثه بهنام مرا به بهانه ملاقات با مادرش، به خانه‌اش در محله تهرانسر برد، اما مادرش در خانه نبود، نسبت به موضوع مشکوک شدم و تصمیم به ترک محل گرفتم که بهنام با چاقو مرا تهدید و در داخل یکی از اتاق‌ها زندانی کرد.

دام 4 مرد شرور برای دختر نوجوان

شاکی ادامه داد: هرچه التماس کردم مرا رها کند، بی‌فایده بود. پسر مورد علاقه‌ام با زور و تهدید چاقو مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و بعد کتکم زد. بسختی خود را به گوشی تلفن رساندم تا با پلیس تماس بگیرم؛ اما 3 مرد شرور  که از دوستان بهنام بودند  وارد اتاق شدند و با حمله‌ور شدن به سوی من، مرا مورد آزار و اذیت قرار داده و بعد از آن که بدحال شدم، مرا به کرج منتقل و در یکی از محله‌های شهر رهایم کردند و متواری شدند.

با اطلاعاتی که این دختر جوان در اختیار پلیس قرار داد، چهره‌نگاری رایانه‌ای از 4 مرد شرور صورت گرفت و جستجو برای یافتن آنها آغاز شد تا عاقبت 2 هفته قبل بهنام و 2 نفر از دوستان شرور و همدستش در کرج و تهران دستگیر و بازجویی شدند، اما هرگونه آزار و اذیت به دختر نوجوان را انکار کردند. به دنبال اظهارات متناقض آنها، جستجو برای دستگیری همدست فراری آنها ادامه یافت، اما ماموران تاکنون موفق به یافتن وی نشده‌اند.

روز گذشته باتوجه به وقوع بزه در یکی از محله‌های تهران، پرونده مردان شرور با قرار عدم صلاحیت رسیدگی از سوی بازپرس حسینی رازلیقی، رئیس شعبه یکم دادسرای جنایی کرج به دادسرای جنایی تهران ارسال شد. تحقیقات تکمیلی در این ارتباط ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها