وزیر بهداشت عربستان تشریح کرد:

آخرین وضعیت آنفلوانزای خوکی در عربستان

وزیر بهداشت عربستان طی اطلاعیه‌ای آخرین وضعیت آنفلوانزای خوکی را در این کشور تشریح کرد.
کد خبر: ۲۷۰۱۱۶

به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، دکتر الربیعه وزیر بهداشت عربستان طی اطلاعیه‌ای در مورد انفلونزای خوکی مواردی به شرح زیر بیان کرد.

- تا روز شنبه مورخ 10/5/88 تعداد موارد ابتلا به بیماری آنفلونزای خوکی به 595 مورد رسیده که همگی درمان شده‌اند و فقط 7 نفر از آنها جهت درمان در بیمارستانها بستری هستند . 
 
_ کلیه موارد شناسائی شده در عربستان از نوع ضعیف و متوسط بوده است و هنوز تعدادمواردابتلا به بیماری مزبور و مرگ و میر ناشی از آن در عربستان در حد استانداردهای جهانی و بین0.3 تا 2.7 درصد است.
 
_ دولت عربستان اواخر ماه شوال جلسه مشورتی با روسای بعثه های پزشکی برگزار خواهد کرد تا در خصوص اجرای تدابیر پیشگیرانه در موسم حج سال جاری هماهنگی لازم بعمل آید.
 
_دولت عربستان چهار میلیون نفر از واکسن آنفلونزای خوکی را از هم اکنون سفارش داده است .
 
_ وزارت بهداشت عربستان طی نامه ای به پادشاه این کشور در خواست نموده که توصیه های 15 گانه کارگاه آموزشی مشورتی جده به شرایط لازم الاجرای پزشکی و بهداشتی تبدیل شود که باید توسط کشورهای دارای حجاج و عمره گذاران رعایت گردد.
 
_ تعداد 22 کشور در اجلاس فوق العاده وزارای بهداشت کشورهای منطقه شرق مدیترانه ( سازمان بهداشت جهانی ) شرکت داشتند و آنها این 15 مورد توصیه بهداشتی را تأیید و خواستار اجرای آنها شدند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها