ایران؛ تجلی ذوق زیبا و هنر والای ایرانیان

در ایران بزرگ و متحد، تفاوتی بین تبریز و کرمان و سایر نقاط وجود ندارد و کشور ایران، تجلی ذوق زیبا و هنر والای ایرانیان است.
کد خبر: ۲۶۹۸۳۳

کارنما، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمان پس از بازدید از نقاط مختلف آذربایجان شرقی با اعلام این مطلب گفت: ایران مجموعه‌ای از زیبایی‌هاست و این زیبایی‌ها با تنوع خود، نشان‌دهنده شعور و ذوق هنری والای مردمان این دیار کهن است.

وی هدف از سفر خود را به آذربایجان شرقی، دیدار از آثار تاریخی و فرهنگی استان و الگوبرداری از فعالیت‌های موثر و با اهمیت صورت گرفته در استان عنوان کرد و افزود: آذربایجان شرقی به عنوان یک استان تاریخی و فرهنگ پرور، عملکرد خوب و موفقیت‌آمیزی در معرفی تاریخ و فرهنگ خود داشته است و باید از این اقدامات به بهترین شکل الگو گرفت.

وی در مورد بازدید از روستای تاریخی کندوان گفت: روستای کندوان نمونه کم‌نظیری از برنامه‌ریزی در جهت گسترش گردشگری و معرفی آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی است.

به گفته رئیس سازمان میراث فرهنگی کرمان با توجه به شباهت‌های موجود بین روستای کندوان و شهربابک میمند، که دارای تاریخی در حدود 8000 سال است، می‌توان برای معرفی بیشتر این منطقه بکر و بی‌نظیر برنامه‌ریزی کرد.

کارنما افزود: با استفاده از اطلاعاتی که دریافت کردیم می توانیم مجموعه تاریخی و دست کند میمند را به 3 بخش مجزای سکونت‌گاه، پایگاه تاریخی و هتل و اقامتگاه گردشگران تقسیم کرده و به بهبود وضعیت معرفی آن اقدام کنیم.

وی نقش اکو موزه‌های منطقه‌ای را در گسترش گردشگری بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: باید از مناطقی مانند کندوان و میمند برای معرفی منطقه و کشور بیشترین بهره را گرفت که با وجود بافت تاریخی، زندگی بومی را نیز در خود حفظ کرده‌اند.

تراب محمدی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار، از تبادل اطلاعات و تجربیات بین آذربایجان شرقی و سایر نقاط کشور از جمله استان پهناور و تاریخی و زیبای کرمان استقبال کرد و گفت: به واقع معتقدیم تفاوتی بین نقاط مختلف ایران وجود ندارد و همه جای ایران عزیز سرای ماست و باید برای اعتلای آن نهایت تلاش خود را به کار ببندیم.

وی افزود: هر گونه اقدامی در جهت توسعه و گسترش گردشگری می تواند نتایج مثبت کوتاه مدت و بلند مدتی در پی داشته باشد و باعث معرفی شایسته کشورمان به جهانیان شود.

وی از همکاری با استان تاریخی کرمان در جهت بهسازی و معرفی شهر تاریخی و زیبای میمند استقبال نمود و گفت: در تلاشیم تا همکاری‌های دو استان بیش از پیش گسترش یابد و باعث رونق بخشیدن به گردشگری و اقتصاد کشور شود.

تبریز ــ خبرنگار جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها