تهران گرانتر از شیکاگو، فرانکفورت و مونیخ

طبق آخرین بررسی‌های انجام شده توسط محققان در فهرست گرانترین شهرهای جهان، زندگی در تهران از شیکاگو، فرانکفورت و مونیخ هم گرانتر شده است.
کد خبر: ۲۶۶۵۷۸
به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، طبق آخرین بررسی‌های انجام شده توسط محققان موسسه مرسر، که یک موسسه جهانی خدمات مشاوره‌ای در امور مالی، خدماتی و تولیدی و نیز ارائه کننده خدمات مشاوره ای در امور اجرایی و سازماندهی منابع انسانی است، 50 شهر گران جهان معرفی شدند.

طبق جدول ارائه شده ازسوی محققان این موسسه که در بیشتر رسانه‌های معتبر جهانی نیز بازتاب یافته، شهرهای توکیو، اوزاکا، مسکو، ژنو، هنگ کنگ، زوریخ، کپنهاگ، نیویورک، پکن، سنگاپور به ترتیب ده شهر از گرانترین شهرهای جهان معرفی شده اند.

شهرهای میلان، شانگهای، پاریس، اسلو، کاراکاس در ونزوئلا، لندن، تل اویو، رم، هلسینکی درفنلاند، دبی، وین، شنزن در چین، لس آنجلس، گوانگ ژو در چین، دوبلین، ابوظبی، دوالا درکامرون، آتن، آمستردام، بریتیسلاوا، وایت پلنس، لاگوس، در ردیف ده تا سی و دو قرار گرفته‌اند و سپس شهر تهران قرار دارد که به عنوان سی وسومین شهر از پنجاه شهر گران جهان ثبت شده است.

براساس همین جدول شهرهایی چون سن فرانسیسکو، مادرید، لوگزامبورگ بارسلونا، هونولولو، بروکسل، بیروت، آلماتی، سن پترزبورگ، مونیخ، فرانکفورت، برلین و شیکاگو همگی به ترتیب پس از تهران و درردیف‌های انتهای جدول قرار گرفته‌اند.

شهر لندن پایتخت انگلستان که سال قبل در رده سیزدهم جدول بود، امسال در ردیف 16 قرار گرفته است.

این نتایج براساس بررسی مقایسه ای قیمت‌ها در 143 شهر از شش قاره جهان انجام شده که هزینه تامین تسهیلات در 200 مورد را در هر شهر مورد بررسی قرار داده است. این 200 مورد شامل قیمت مسکن، حمل و نقل، غذا، لباس، انواع کالاهای روزمره و مصرفی و نیز هزینه اموری چون تفریحات و آموزش است.

موسسه مرسر دارای 18 هزار کارمند و پژوهشگر است که تحقیقات خود را در زمینه‌های مختلف خدمات مشاوره‌ای در40 کشور جهان انجام می دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها