در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر انصاری در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: زنان زیر 18 سال یا بالای 36 سال، زنان دارای بیماریهای خاص، زنان دارای فواصل بارداری کمتر از 2 سال یا مادرانی که بیش از 3 بارداری را تجربه میکنند، از گروههایی هستند که از نظر تغذیهای به توجه بیشتری نیاز دارند.
وی افزود: در صورتی که مادری با داشتن یکی از این شرایط باردار شود، تا 4 ماه نخست به علت تقسیمات سلولی جنین، نیاز به تامین ریزمغذیهایی نظیر آهن، ید و ویتامین A دارد که توجه به تامین این مواد از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی عنوان کرد: در سه ماهه دوم و سوم بارداری تامین انرژی و پروتئین بیشتر از تامین ریزمغذیها مورد توجه است و باید از میانوعدههایی که حاوی سه گروه غذایی باشد ، میانوعدههای شامل شیر ، میوه ، خرما یا گوجهفرنگی، نان و پنیر استفاده شود. در این دوره مصرف 3 تا 5 وعده میوه و سبزی در حد 100 تا 150 گرم از میوههای تازه و فصلی لازم است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد