سایه خبر

تاکید موسوی بر ضرورت توجه به چارچوب‌های قانونی کشور

میرحسین موسوی، کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر ضرورت اعتنا و توجه فوق‌العاده به چارچوب‌های قانونی کشور تاکید کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، وی در دیدار جمعی از حامیان خود با تحلیل وقایع پس از انتخابات و تاکید بر اعتقاد خود به کار گروهی و تشکیلاتی خاطرنشان کرد: تصمیم و تلاش دارم، با جمعی به صورت منظم و سامان‌یافته کار کنم و از اول هم عادت به کار فردی و تک‌نفره نداشتم.
کد خبر: ۲۶۴۸۹۸

وی همچنین با تاکید بر لزوم رعایت قانون اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم از طریق حرکت در چارچوب قانون، اعتراض خود را نسبت به محتوای حرکت صورت گرفته نشان دهیم. اعتنا و توجه به چارچوب‌های قانونی برای ما اهمیت فوق‌العاده دارد.

مواضع بایدن علیه ایران تکذیب شد

در حالی که جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه گفته بود، مانع حمله اسرائیل به ایران نمی‌شویم، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تفسیرهای صورت گرفته مبنی بر این‌که واشنگتن به رژیم صهیونیستی برای حمله احتمالی به ایران چراغ سبز نشان خواهد داد،‌ رد کرد.به گزارش خبرگزاری فرانسه، ایان کلی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضمن تکرار اظهارات بایدن که تاکید کرده بود، اسرائیل دارای حق حاکمیت و حق اتخاذ تصمیمات نظامی است، گفت: قطعا نمی‌خواهم به هیچ حمله نظامی‌ای چراغ سبز نشان دهم.سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا افزود: ما اقدامات اسرائیل را بر آن (اسرائیل) دیکته نمی‌کنیم.

علی لاریجانی رئیس‌مجلس شورای اسلامی ایران روز دوشنبه در دوحه قطر اعلام کرد، تهران مسوولیت هرگونه حمله احتمالی رژیم صهیونیستی علیه ایران را متوجه آمریکا می‌داند.

عربستان تماس با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد

عربستان سعودی اخبار منتشرشده از سوی رسانه‌های غربی مبنی بر تماس ریاض با رژیم صهیونیستی و اجازه به این رژیم برای استفاده از آسمان عربستان به منظور حمله هوایی به کشورهای دیگر را تکذیب کرد.به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، یک منبع مسوول در عربستان گفت، کشورش تمام آنچه یکی از روزنامه‌های انگلیسی مبنی بر تماس عربستان با اسرائیل یا دادن اجازه استفاده از آسمان آن برای هرگونه تجاوز (به کشورهای دیگر) را تکذیب می‌کند.

به گفته العربیه، این منبع همچنین شگفتی و نارضایتی شدید ریاض را از انتشار چنین اخبار نادرستی ابراز کرد و گفت: این اخبار با سیاست روشن عربستان در قبال روابط با مقامات اشغالگر اسرائیلی و مخالفت با استفاده از خاک یا آسمان آن برای تجاوز به کشور دیگر در تناقض است.هفته‌نامه ساندی تایمز چاپ لندن، پیشتر مدعی شد: عربستان به طور ضمنی با در اختیار قرار دادن حریم هوایی خود برای حملات احتمالی آینده اسرائیل به ایران موافقت کرده است.

تکذیب دوباره شایعات درباره حجاریان

یک مقام قضایی شایعه پردازی‌های اخیر را درباره حجاریان قویا تکذیب کرد.یک مقام قضایی در گفتگو با فارس، با تکذیب دوباره شایعه انتقال سعید حجاریان از زندان به بیمارستان تاکید‌کرد: وضعیت جسمانی حجاریان خوب است و مراحل تحقیق از وی در زمینه اغتشاشات اخیر ادامه دارد. وی شایعه‌پردازی‌های اخیر را تلاشی برای انحراف اذهان عمومی از بررسی پرونده چگونگی شکل‌گیری اغتشاشات اخیر دانست و افزود: گروه‌ ویژ‌ه‌ای شایعه‌پردازی درباره برخی از افراد بازداشت‌شده را برای فشار بر دستگاه‌قضایی در جهت توقف سیر تحقیقات و جلوگیری از کشف حقایق این پرونده به عنوان یک پروژه دنبال می‌کنند.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: پیش از این نیز شایعه مرگ حجاریان مطرح شده بود که با بی‌توجهی افکار عمومی روبه‌رو شد. شایعه پردازان باردیگر بیماری وی را به سوژه‌ای برای تحقق اهداف خود تبدیل کرده‌اند. چندی‌پیش شایعه مرگ سعید حجاریان از سوی برخی همفکرانش مطرح شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها