سردار محمد رویانیان درگفتگو با خبرنگار مهر گفت: درحال حاضر ترافیک سنگین و نیمه سنگینی را در جاده های منتهی به شهرهای شمالی کشور و استان خراسان رضوی را شاهد هستیم و حجم تردد خودروها در این محورها از بعد از ظهر روز گذشته افزایش چشم گیری داشته است.
این اظهارات در حالی از سوی محمد رویانیان بیان می شود که تهران دو روز گذشته را به دلیل افزایش بی سابقه آلودگی هوا در تعطیلی گذراند.
رویانیان در ادامه با اشاره به آلودگی هوا و وجود گرد و غبار در بعضی از استانهای کشور گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی به همهی مراکز پلیس راه در جاده های کشور ابلاغ کرده تا در صورت نبود دید کافی در اثر وجود گرد و غبار اقدام به مسدود کردن جاده مذکور کنند. گرچه تاکنون چنین اتفاقی صورت نگرفته است.
رئیس پلیس راهنمایی ورانندگی نیروی انتظامی کشور با هشدار به رانندگانی که در این ایام قصد سفر دارند افزود: با توجه به کاهش دید رانندگان به علت شرایط آب و هوایی رانندگان از حرکت با سرعت غیر مجاز در مسیرهای غبارآلود جداً خودداری کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم