بازپرس جنایی تهران:

دزدهای مسافربر تنها یک لحظه فرصت می‌خواستند

بازپرس احمد قندی‌زاده بازپرس جنایی تهران از متلاشی شدن یک باند تبهکاری که با همدستی یک زن اقدام بسرقت می‌کردند، خبر داد.
کد خبر: ۲۶۴۰۰۴

بازپرس جنایی تهران  در این باره گفت: فردی روز 28 اردیبهشت امسال با مراجعه به کلانتری 139 مرزداران اظهار کرد: در خیابان گلاب به سمت اشرفی اصفهانی سوار یک دستگاه خودروی پیکان سفید رنگ شده که در طول مسیر سرنشینان خودرو با تهدید قمه، گوشی تلفن همراه و وجوه نقد اینجانب را به سرقت برده‌اند. با ارجاع پرونده شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران، پرونده در دستور کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

قندی‌زاده افزود: از اواخر سال گذشته شکایت‌های متعددی از سوی شهروندان تهرانی ارائه شده بود مبنی بر این که سرنشینان خودروهای سواری پیکان سفید رنگ یا سمند نقره‌ای، سمند مشکی، سمند یشمی یا پراید مشکی تحت عنوان مسافر از آنان سرقت کرده‌اند. با توجه به جزئیات موجود و احتمال این که این سرقت‌ها توسط یک باند انجام می‌شود، با تجمیع پرونده‌ها در شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران، اکیپ ویژه‌ای از کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی (مبارزه با سرقت‌های به عنف و تحت پوشش) مامور رسیدگی به این پرونده شدند.

بازپرس جنایی افزود: با اطلاعات به دست آمده از شاکیان و منابع و مخبرین، کارآگاهان به فردی به نام جلیل که خارج از سیستم نظارتی رانندگان خطی با یک دستگاه خودروی پیکان سفید رنگ اقدام به جابه‌جایی مسافر در مسیر میدان آزادی به یکی از شهرک‌های اطراف تهران می‌کرد، مظنون شدند و 17 خرداد امسال وی را در شهرک مارلیک شناسایی کردند.

وی افزود: جلیل پس از مشاهده کارآگاهان با خودروی پیکان اقدام به فرار کرد که پس از دقایقی تعقیب و گریز، دستگیر و به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد. با شناسایی وی توسط یکی از شاکیان، جلیل اعتراف کرد سرقت را با پیشنهاد یکی از دوستانش به نام حسین (25 ساله) انجام داده است.

قاضی پرونده تصریح کرد: در روز دستگیری جلیل، حسین نیز در مارلیک شناسایی و دستگیر شد که ماموران در بازرسی از منزل وی یک دستگاه لپ‌تاپ و مقداری اموال مسروقه دیگر کشف و ضبط کردند. حسین پس از انتقال به پلیس آگاهی، اعتراف کرد: قبلا در مسیر میدان آزادی به یکی از شهرک‌های اطراف با خودرو مسافرکشی می‌کردم، اما مجوز خطی نداشتم و چون راننده‌های مسیر را که مثل من خارج از نظارت خطی کار می‌کردند، می‌شناختم، در چند مرحله با تعدادی از آنان اقدام به سرقت کردیم. هر چند وقت با یکی از آنان در خیابان‌های سطح شهر تهران پرسه زده و اغلب در ساعات پایانی شب یکی از عابران را سوار می‌کردیم و سپس با تهدید چاقو و سرقت وجوه نقد و اموال با ارزش، وی را در حاشیه شهر پیاده می‌کردیم.

قندی‌زاده ادامه داد: در ادامه رسیدگی به پرونده و بررسی اعترافات دو نفر به اسامی مائده (23 ساله) و رضا (25 ساله) زن و شوهر که در تعدادی از سرقت‌ها همدست حسین (سردسته باند) بودند شناسایی و آنها نیز روز 23 خرداد در شهرک مارلیک دستگیر شدند و در بازرسی از مغازه این زن و شوهر چک جعلی و آلات استعمال مواد مخدر کشف شد.

در سرقت‌هایی که این دو نفر با حسین شرکت داشتند، رضا به عنوان راننده، مائده به عنوان مسافر در صندلی جلو و حسین به عنوان مسافر دیگر در صندلی عقب می‌نشست و لحظاتی پس از سوار کردن مسافر، وی را تهدید و اموالش ر اسرقت می‌کردند.

دو نفر دیگر از متهمان به اسامی رضا و شایان نیز شناسایی و دستگیر شدند. شایان در اعترافات خود گفت: در 4 فقره از سرقت‌ها همراه حسین، رضا و مائده با خودروی پیکان سفیدرنگش به عنوان راننده شرکت داشته است. تاکنون بیش از 10 نفر از مالباختگان با دعوت به اداره پنجم، متهمان دستگیرشده را به عنوان سارقان اموال خود معرفی کرده‌اند.

با توجه به این‌که متهمان اغلب در مارلیک دستگیر شده و از طرفی با خودروهای شخصی خود اقدام به جابه‌جایی مسافر از میدان آزادی به یکی از شهرک‌های اطراف تهران می‌کردند، اما سرقت‌هایی که تاکنون اعتراف نموده یا مالباختگان آنان را شناسایی کرده اند، مربوط به داخل شهر تهران است؛ لذا به نظر می‌رسد متهمان برای شناسایی نشدن، در مسیری که روزها در آن مسافرکشی می‌کردند، اقدام به سرقت نمی‌کردند.

بازپرس جنایی تصریح کرد: باتوجه به محدوده سرقت اعضای این باند که عمدتا در غرب تهران بوده است، شهروندانی که در پوشش حمل مسافر از آنها سرقت شده است، به اداره 5 پلیس آگاهی و یا شعبه 8 بازپرسی دادسرای جنایی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها