احتمال افزایش بهای گاز مشترکان پرمصرف

گروه اقتصاد: مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز به مشترکان پرمصرف هشدار داد. مصطفی کشکولی در جمع خبرنگاران گفت: طرح افزایش گازبهای مشترکان پرمصرف در هیات دولت بررسی می‌شود.
کد خبر: ۲۶۳۶۸۱

وی با بیان این‌که 10 درصد مشترکان 32 درصد گاز خانگی را مصرف می‌کنند، افزود: دهک‌های 8 تا 10 مشترکان پرمصرف از یارانه کمتری برخوردار می‌شوند.

کشکولی اضافه کرد: پیشنهاد قطع گاز مشترکان پرمصرف در صورت بی‌توجهی به اخطارها در زمان بحرانی نیز به هیات دولت ارائه شده است.

وی تاکید کرد: نرخ گاز گران نشده است و مصرف‌کنندگان دهک یک تا 7، گازبهای سابق را می‌پردازند.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز افزود: استاندارد مصرف گاز در صنایع نیز تدوین شده است و افزایش گازبهای صنایع نیز در صورت عبور از استانداردها بررسی می‌شود.

وی با بیان این‌که باید درباره مصرف انرژی حساس بود، گفت: بهترین روش، مدیریت مصرف گاز است.

کشکولی با اشاره به این‌که براحتی می‌توان 20 درصد از مصرف را صرفه‌جویی کرد، افزود: مصرف خانگی در زمستان 400 میلیون متر مکعب در روز است که با رعایت نکاتی ساده 80 میلیون متر مکعب گاز معادل 2 فاز تولیدی صرفه‌جویی می‌شود.

وی با بیان این‌که هزینه ساخت هر پالایشگاه حدود 4000 میلیارد تومان است که احداث آن 4 سال زمان می‌برد، گفت: هزینه تولید هر متر مکعب گاز 690 ریال است که ما به التفاوت با نرخ عرضه به مصرف کنندگان(خانگی، صنعتی و نیروگاه ) را دولت به صورت یارانه می‌پردازد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها