مجلس قبرس عضویت این کشور در اتحادیه اروپا را تصویب کرد

جام جم آنلاین - مجلس قبرس در یک جلسه فوق العاده روز دوشنبه 14 ژوییه به اتفاق آرا عضویت این جمهوری در اتحادیه اروپایی را تصویب کرد.
کد خبر: ۲۶۳۴۴
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، 56 نماینده مجلس قبرس به اتفاق آرا عضویت این جمهوری را در اتحادیه اروپا تصویب کردند.
به این ترتیب ، قبرس هشتمین کشور از ده کشور عضو جدید اتحادیه اروپایی که عضویت در اتحادیه اروپا را پذیرفته است .
قبرس تنها کشور از ده کشور عضو جدید اتحادیه اروپایی است که مساله عضویت را به همه پرسی نگذاشت و در مجلس آن را به تصویب رساند.
زیرا مردم و احزاب سیاسی قبلا به شدت از عضویت قبرس در اتحادیه اروپایی حمایت کرده بودند.
دیمیتریس کریستوفیاس ، رئیس مجلس قبرس گفت : امروز یک روز تاریخی برای کشور ما است و شمارش معکوس در ده ماه باقیمانده برای ورود به یک عصر تازه برای ما آغاز شده است .
قرار است ده عضو جدید اتحادیه اروپا در ماه مه سال 2004 میلادی رسما به اتحادیه اروپایی بپیوندند.
تاسوس پاپادوپولس ، رئیس جمهور قبرس نیز با ابراز شادمانی گفت : از زمان استقلال قبرس در سال 1960 میلادی ، امروز مهمترین روز تاریخ قبرس است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها