سایه خبر

به دستور رئیس‌جمهور شورای پول و اعتبار احیا می‌شود

هادی قوامی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه از احیای شورای پول و اعتبار توسط رئیس‌جمهور خبر داد. عضو شورای پول و اعتبار مجلس در گفتگو با «جام‌جم» با اشاره به این‌که بر مبنای دستور رئیس‌جمهور، شورای پول و اعتبار به روال گذشته در بانک مرکزی تشکیل خواهد شد، گفت: بعد از تصمیم قبلی رئیس‌جمهور در مورد شورای پول و اعتبار که تصمیمات مالی را به کمیسیون اقتصادی دولت واگذار کرده بود، خوشبختانه رئیس‌جمهور در دستوری به بانک مرکزی طی 2 روز اخیر اعلام کرده است که شورای پول و اعتبار احیا خواهد شد.
کد خبر: ۲۶۳۱۸۹

حمله تروریست‌های مجازی به تیم رصد سایبری سپاه

در پی انتشار تصاویر تعدادی از اغتشاشگران و شناسایی برخی از آنها از سوی تیم رصد سایبری سپاه، یک گروه هکری به سایت گرداب حمله کردند. به گزارش فارس، پس از انتشار عکس برخی آشوب‌طلبان در سایت گرداب و شناسایی تعدادی از آنها به نظر می‌رسد گردانندگان و عوامل اصلی این جریانات از این موضوع هراسان شده‌اند و با اجیر کردن تعدادی از هکرهای آمریکایی و کانادایی برای جلوگیری از انتشار سایر تصاویر اغتشاش‌طلبان، حملاتی را به وب سایت و ایمیل گرداب آغاز کرده‌اند. برپایه این خبر، گزارش تکمیلی فعالیت ضدقانونی این هکرها که از حمایت پلیس آمریکا (FBI) نیز برخوردار هستند بزودی منتشر خواهد شد.

بازداشت تعدادی از کارمندان ایرانی سفارت انگلیس

گروهی از کارمندان ایرانی در سفارت انگلیس به اتهام نقش‌ داشتن در اغتشاشات و آشوب‌های اخیر بازداشت شدند. به گزارش فارس، این 8 کارمند محلی در سفارت انگلیس در اغتشاشات و آشوب‌های اخیر نقشی چشمگیر داشته‌اند.وزیر اطلا‌عات دستگیری تعدادی از نیروهای محلی سفارت انگلیس را تایید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها