وکیلی خبرداد:

آغاز عرضه اوراق قرضه توسعه پارس جنوبی تا 2 ماه آینده

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس اعلام کرد: عرضه یک میلیارد یورو اوراق قرضه توسعه فازهای باقی مانده پارس جنوبی از مجموع بیش از 12 میلیارد و 450میلیون یورو اوراق برنامه ریزی شده تا 2 ماه آینده در مناطق آزاد تجاری آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۲۶۱۴۳۷

به گزارش خبرگزاری مهر، علی وکیلی در حاشیه آغاز نصب دریایی نخستین جکت فاز17 پارس جنوبی در آب های خلیج فارس با اشاره به پیشرفت فازهای 12 ، 15و 16 ، 17و18 و همچنین طرح توسعه لایه نفتی پارس جنوبی در سال جاری، گفت: در روزهای آینده، جکت فاز15 پارس جنوبی نیز بارگیری و نصب خواهد شد.

در این مراسم نیز سهراب بهلولی قشقایی مدیر طرح توسعه فازهای 17 و 18پارس جنوبی، گفت: محل استقرار سکوی فاز 17 در فاصله 105 کیلومتری از ساحل و در خلیج فارس قراردارد که در 20 روز آینده پس از نصب پایه یک هزار و 560 تنی این فاز و انجام عملیات شمع کوبی و بتن ریزی، عملیات ساخت بخش فوقانی سکو آغاز خواهد شد.

وی افزود: هر سکو شامل پایه،‌ عرشه و تجهیزات جانبی است و پایه سکوی این فاز که از ارتفاعی 81 متری برخوردار است، از نوع فولاد مخصوص است که درکارگاه ساحلی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی در خرمشهر ساخته شده و با اتمام عملیات نصب، در آینده نزدیک، دکل حفاری روی آن مستقر شده و عملیات حفاری چاه ها، آغاز می شود.

به گزارش مهر، در حال حاضر پیشرفت فیزیکی اجرای فازهای 17 و 18 پارس جنوبی، به منظور تولید روزانه 50 میلیون مترمکعب گاز طبیعی، 80 هزار بشکه میعانات گازی و 400 تن گوگرد و تولید سالانه یک میلیون تن اتان و یک میلیون و 50 هزار تن گاز مایع ( پروپان و بوتان ) انجام می شود، حدود 21 درصد است.

تأسیسات فراساحلی این طرح نیز در فاصله یکصد و پنج کیلومتری از ساحل عسلویه ساخته می شود؛ شامل 4 سکوی حفاری تولیدی شامل 44 حلقه چاه، 2 رشته خط لوله 32 اینچ دریایی انتقال گاز و 2 خط لوله 5/4 اینچ انتقال محلول گلایکول است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها