چراغ خانه «ستارخان» برای پژوهش مشروطه روشن شد

تبریز - خبرنگار جام‌جم: مرمت خانه ستارخان سردار ملی تمام شد و قرار است مرکز مشروطه‌پژوهی در خانه سردار ملی که در تبریز واقع است، افتتاح شود. تراب محمدی گفت: پس از تملک این بنای تاریخی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، اقدام به مرمت خانه سردار ملی کرد که با اقدامات صورت گرفته، این خانه تاریخی همزمان با همایش سرداران مشروطیت افتتاح خواهد شد. به گفته رئیس سازمان میراث فرهنگیآذربایجان‌شرقی، با توجه به این‌که خانه ستارخان در دوران مشروطه یکی از پایگاه‌های مبازره علیه استبداد بوده است، این بنا به مرکز مشروطه‌پژوهی تبدیل می‌شود که در روز همایش مشروطه با این عنوان افتتاح خواهد شد.
کد خبر: ۲۵۷۴۰۴

دبیرخانه دائمی نیز برای همین امر در خانه سردار ملی به فعالیت خود شکل منسجم‌تری خواهد داد. تراب محمدی همچنین از تصویب 1036 منطقه نمونه گردشگری در سطح کشور در سال 87 خبر داد و افزود: 26 مورد از مناطق نمونه گردشگری تصویبی در سال 87 متعلق به آذربایجان‌شرقی است. وی افزود: از این تعداد 12 مورد آن برای سرمایه‌گذاری در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است.

محمدی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای شاغلان صنایع دستی و قالیبافی افزود: طرح بیمه اجتماعی هنرمندان صنایع دستی و قالیبافان در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده که پس از تایید نهایی شورای نگهبان و ابلاغ آن از سوی دولت، مشکل بیمه‌ای قالیبافان، هنرمندان و شاغلان صنایع دستی برطرف می‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی آذربایجان‌شرقی با اشاره به اجرای طرح مرمت مساجد جامع و قدیمی شهرها، بقعه‌ها، کاروانسراها، خانه‌ها و حمام‌های قدیمی، از اجرای 180 پروژه عمرانی اعم از گردشگری و سرمایه‌گذاری در سطح استان خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها