حواله جعلی انتقال خودروهای «بی‌ام‌و» ترفند مرد کلاهبردار بود

گروه حوادث: مردی که با فروش یک حواله جعلی مبنی بر انتقال خودروهای بی‌ام‌و به کشور، اقدام به کلاهبرداری 300 میلیون تومانی از یک تاجر تهرانی کرده بود، تحت تعقیب پلیس پایتخت قرار گرفت. به گزارش «جام‌جم»، هفته گذشته مردی با حضور در شعبه 14 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران از فردی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد. مرد شاکی در اظهاراتش به بازپرس جعفری‌نسب گفت: درخصوص خرید و فروش خودروهای بی‌ام‌و فعالیت دارم. چندی قبل از طریق یکی از دوستانم با مردی که ادعا می‌کرد، مجوز انتقال 350 دستگاه خودروی بی‌ام‌و را از یکی از کشورهای اروپایی به تهران دارد، آشنا شدم و پس از توافق با یکدیگر، وی مبلغ 300 میلیون تومان از من تحویل گرفت و در قبال آن، مجوز سفارش و انتقال خودروهای بی‌ام‌و را در اختیارم قرار داد.
کد خبر: ۲۵۶۹۵۶
با اعتمادی که به وی پیدا کرده بودم، ابتدا قرار شد، 50 دستگاه از خودروها را از یکی از کشورهای اروپایی به گمرک تهران انتقال دهم و  پس از ترخیص به خریداران مختلف بفروشم. مرد شاکی ادامه داد: روز تحویل 50 دستگاه بی‌ام‌و، مسوولان گمرک پس از بررسی مدارک و مجوز انتقال محموله بیان کردند که مدارک، جعلی است و مهر و امضای آن که متعلق به اداره بازرگانی شهرستان اصفهان بوده، هم جعل شده و نمی‌توانم محموله‌ام را که ارزش میلیاردی دارد، از گمرک ترخیص کنم.

به دنبال شکایت این مرد، پرونده به اداره آگاهی تهران ارسال و در ادامه تحقیقات مشخص شد، گفته‌های مسوولان گمرک مبنی بر جعلی بودن مدارک و مهر ثبت شده روی آن صحت دارد. بنا بر این گزارش، کلاهبردار فراری تحت تعقیب پلیس تهران قرار گرفته در حالی که ماموران تحقیقات ویژه‌ای را آغاز کردند تا معلوم شود مهر و امضای مسوولان اداره بازرگانی شهرستان اصفهان چگونه جعل شده و مورد سوءاستفاده قرار گرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها