مدیرعامل شرکت بورس بهادار تهران، با بیان این که در بند «ج» و «د» سیاستهای اصل 44 در قیمتگذاری و عرضه سهام از طریق بورس تاکید شده است، عنوان کرد: تجربه سایر کشورها نیز به این امر دلالت داشته و کشورهایی که بازار سرمایه کارا دارند، تجربه خصوصیسازی آنها موفق بوده است و کشورهای بلوک شرق به دلیل بازار ناکارآمدی، خصوصیسازی موفقی نداشتهاند.
وی نقش بورس را در مدت زمان اجرای اصل 44 انکارناپذیر دانست و تصریح کرد: کارنامه خوبی در چند سال گذشته در بخش اجرای اصل 44 در بورس مشاهده شده است به طوری که طبق آمار سازمان خصوصیسازی 80 درصد واگذاریها از طریق بورس انجام شده است و شرکتهایی مانند کشتیرانی، فولاد، پالایشگاه و بانکهای دولتی به موجب این اصل وارد بورس شدهاند.
مدیرعامل شرکت بورس بهادار تهران، ابلاغ سیاستهای اصل 44 را فرصت بسیار بزرگی برای بورس دانست و عنوان کرد: در چند سال گذشته در شرکت بورس سعی شد که از این فرصت استفاده شود و اجرای سیاستهای اصل 44 باعث شد که برخی از صنایع جدید وارد بورس شده و بورس تهران متنوع شود، به طوری که در حال حاضر بالاترین تنوع در بورس تهران در بین بورسهای منطقه وجود داشته و 37 صنعت در آن وجود دارد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد