یا درست حرف ‌بزنند یا عاقلانه سکوت‌ کنند

ناهنجاری فوتبال‌با‌مصاحبه‌‌حل ‌نمی‌شود

مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر این‌که مقابله با ناهنجاری‌های فوتبال در مصاحبه و حرف زدن خلاصه نمی‌شود، تاکید کرد: باید با تدبیر لازم به مبارزه با این پدیده پرداخت.
کد خبر: ۲۵۴۹۵۴

نایب رئیس فدراسیون فوتبال در گفتگو با «جام‌جم» اضافه کرد: من نمی‌گویم ناهنجاری در فوتبال نیست، اما به این گستردگی نیست که عده‌ای به دنبال آن هستند که با مصاحبه و صرف حرف‌زدن، بساط این ناهنجاری‌ها را از ورزش فوتبال جمع کنند. برای همین نیز بنده معتقدم کسانی که در این خصوص می‌خواهند صحبت کنند، باید درست و متین به اظهار نظر بپردازند یا عاقلانه سکوت کنند تا این مساله در بستر خود و از سوی کارشناسان بدرستی مورد ارزیابی قرار گرفته، برای آن راه حل ارائه شود.

تاج تصریح کرد: بی شک فدراسیون فوتبال در مبارزه با ناهنجاری‌ها در فوتبال جدی است و با تدبیر لازم و کار کارشناسی عمیق، این مساله را در فوتبال جمع خواهد کرد، اما قطعا نمی‌توان انتظار داشت با فرافکنی و بزرگ نمایی،به بساط ناهنجاری در فوتبال پایان داده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها