جام‌جم؛ پل ارتباط فرهنگی ایران و کردستان عراق

ارومیه - خبرنگار جام‌جم: اولین دفتر برون‌مرزی روزنامه جام‌جم در شمال عراق همزمان با برگزاری چهارمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در استان اربیل عراق راه‌اندازی می‌شود. رامین علیزاده، سرپرست روزنامه جام‌جم در آذربایجان غربی و عراق افزود: این دفتر برون‌مرزی با هدف گسترش ارتباط فرهنگی فعالیت خود را آغاز می‌کند.
کد خبر: ۲۵۳۴۴۳

وی با اشاره به این‌که مردم  شمال عراق با داشتن مشترکات فراوان  فرهنگی و قومی با ایران علاقه زیادی به حفظ ارتباط فرهنگی خود با کشورمان دارند، افزود: در گذشته، به علت مشخص نبودن مرز رسمی با شمال عراق و نبود ابزارهای مناسب، امکان حضور در این منطقه فراهم نبود اما پس از برقراری امنیت در شمال عراق و تلاش‌هایی که توسط استانداری‌های آذربایجان غربی و اربیل برای رسمی شدن مرز تمرچین و حاج عمران صورت گرفت بستر لازم  جهت برقراری این ارتباطات فراهم شد.

بنابراین روزنامه جام‌جم نیز در راستای سیاست‌های کلان نظام در جهت حفظ تعاملات فرهنگی با کشورهای دوست و همسایه پس از ماه‌ها تحقیق و بررسی، نخستین دفتر برون‌مرزی خود را در شمال عراق  با حمایت و پشتیبانی استانداری آذربایجان غربی دایر کرد. وی با بیان این‌که برخی رسانه‌های غربی سعی دارند روابط مناسب و حسنه ایران و عراق را  به چالش بکشانند، گفت: روزنامه جام‌جم سعی دارد با چاپ و توزیع ویژه‌نامه‌های هفتگی به زبان کردی در منطقه شمال عراق، روز به روز بر دامنه تعاملات فرهنگی ایران و این منطقه بیفزاید، حتی پل ارتباطی باشد بین بازرگانان و صاحبان صنایع ایرانی با بازار هدف و امید است که جام‌جم بتواند در جهت رشد هر چه بهتر صادرات غیرنفتی ایران نقش موثری ایفا کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها