ناکامی امریکادر گام اول - قطعنامه ای علیه ایران صادر نشد

تلاشهای امریکا و رژیم صهیونیستی برای صدور قطعنامه شدیداللحن علیه فعالیت های صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران به شکست انجامید.
کد خبر: ۲۵۳۳۸
به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس سازمان انرژی اتمی با اعلام این مطلب افزود: امریکا از چند ماه قبل با تبلیغات وسیع و با وعده های بسیار زیاد در انتظار این بود که بتواند قطعنامه ای برضد ایران تصویب کند و از این طریق زمینه را برای تبلیغات سوئ و جریان سازی مضاعف فراهم آورد. آقازاده تصریح کرد: ارائه ادله کافی و تلاش مسوولان ایرانی به همراه بیانیه جمع زیادی از غیرمتعهدها، موجب مشخص شدن حقانیت ایران و ناکامی امریکا شد. او با اشاره به این که هیات مدیره آژانس فعالیت ایران را شفاف و همکاری تهران را قابل قبول دانسته ، افزود: در مجموع جمع بندی هیات مدیره آژانس بین المللی انرژی اتمی نشانگر اثرگذاری فعالیت ها و گزارش های ایران و آگاهی بخشی از جامعه جهانی از فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران است .

تاکید وزارت خارجه بر استفاده صلح آمیز ایران
از انرژی هسته ای

در همین حال ، سخنگوی وزارت امور خارجه بر استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته ای و پایبندی به تعهدات با آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکید کرد.به گزارش اداره کل اطلاعات و اخبار وزارت امور خارجه ، حمید رضا آصفی گفت : آنچه رئیس هیات مدیره آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده است ، در واقع بیانیه شورا نیست ؛ بلکه جمع بندی رئیس شورا از اظهارات و مباحث مختلفی است که نمایندگان کشورهای مختلف بیان کرده اند.او افزود: در این جمع بندی ، نقطه نظرهای موافقان جمهوری اسلامی ایران نیز منعکس شده است و این خود بیانگر آن است که در میان اعضای آژانس ، درباره ایران اتفاق نظر وجود ندارد.

روسیه بر ادامه همکاری هسته ای با ایران تاکید کرد

ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهوری روسیه بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران و ادامه همکاری های دوجانبه در این زمینه تاکید کرد. پوتین در گفتگو با خبرنگاران داخلی و خارجی در کاخ کرملین افزود: موضع ما درباره ایران مساله جدیدی نیست و ما نه تنها با این کشور بلکه با هرکشوری که مواضع شفافی در قبال آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته باشد، به همکاری در زمینه هسته ای ادامه می دهیم .وزارت امور خارجه روسیه هم دیروز با انتشار بیانیه ای تاکید کرد روسیه علاقه مند است تمام مسائل مربوط به برنامه هسته ای ایران از طریق گفتگو و با هیچگونه رویارویی حل و فصل شود.

ساخت نیروگاه هسته ای جدید در ایران

معاون پژوهشی سازمان انرژی اتمی گفت : مطالعات اولیه و امکان سنجی برای احداث نیروگاه دوم به اتمام رسیده و مقرر شده نیروگاه دوم در سایت بوشهر احداث شود.وحید احمدی در گفتگو با خبرگزاری فارس افزود: این امیدواری وجود دارد که با تامین اعتبارات مورد نیاز برای احداث دومین نیروگاه هسته ای ، حداکثر تا زمانی که نیروگاه بوشهر به بهره برداری برسد ، قرارداد نیروگاه جدید بسته خواهد شد. وی درخصوص ظرفیت این نیروگاه گفت : ظرفیت این نیروگاه بستگی به این دارد که در کدام شهر ساخته شود.وی افزود: غرب هنوز اعلام آمادگی نکرده است ، ولی ما زمینه هایی را مشاهده می کنیم که این امکان وجود دارد در آینده از همکاری غرب نیز برای تولید نیروگاه ها استفاده شود.احمدی با اشاره به این مطلب که نوع نیروگاه های غربی با شرقی متفاوت است ، گفت : بنابراین براساس زمینه هایی که به وجود خواهد آمد، در آن قالب ، نیروگاه دوم ، طراحی خواهد شد. معاون پژوهشی سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: در اواخر سال گذشته شورای عالی انرژی ، تولید 6هزار مگاوات برق از نیروگاه های هسته ای را به تصویب رساند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها