سرهنگ احمدی، سرپرست پلیس آگاهی استان مرکزی با بیان این خبر افزود: چندی پیش گزارشی از وقوع چندین فقره سرقت مسلحانه احشام به پلیس آگاهی رسید که محتوا و نحوه به انجام رسیدن آن، کارآگاهان پلیس آگاهی را بر آن داشت برای شناسایی عامل سرقت وارد عمل شوند.
با توجه به سرعت عمل مجرمان و تعداد زیاد احشام سرقت شده، از ابتدا مشخص بود که سرقت توسط تبهکاران حرفهای رخ داده است. بلافاصله تحقیقات میدانی در دستور کار قرار گرفت و کارآگاهان پلیس متوجه شدند در منطقهای که سرقت به وقوع پیوسته، مدتی قبل نیز چند فقره سرقت دیگر با شیوه مشابه انجام شده بود. با تشدید اقدامات پلیس آگاهی برای دستگیری این افراد، کارآگاهان پلیس متوجه شدند فردی در کار سرقت و خرید و فروش احشام فعالیت دارد که با محرز شدن فعالیت این فرد، بلافاصله گروه زبدهای از کارآگاهان وارد عمل شدند و با شناسایی وی، تمام مبادی مشکوک را با کنترل نامحسوس تحت پوشش قرار دادند و پس از محاصره، وی را به صورت ضربتی دستگیر کردند.
متهم در بازجوییها اعتراف کرد با همکاری 5 نفر دیگر و با تخریب دیوار یا شکستن قفل، اقدام به سرقت احشام میکردند. کارآگاهان در ادامه عملیات، همدست اصلی این متهم را نیز دستگیر و از منزل متهمان چند قبضه سلاح به همراه فشنگ کشف و ضبط کردند. متهمان در بازجوییها به سرقت مسلحانه 320 راس گوسفند اعتراف کرده و با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند. تلاش برای دستگیری سایر اعضا ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم