هشدار لاوروف به اروپا
جامجم آنلاین: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته به اروپا درباره محاصره این کشور در چارچوب «طرح همکاری شرق اروپا» هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری آلمان، لاوروف گفت: باید مطمئن شویم طرح همکاری اتحادیه اروپا با کشورهای سابق اتحاد جماهیر شوروی تلاش برای محاصره روسیه نیست.وی افزود: اتحادیهاروپا در سال 1997 با روسیه توافق کرد از هر اقدامی که قلمرو شوروی سابق را به مخاطره بکشاند، پرهیز کند.
تائید حکم اعدام علی شیمیایی
جامجم آنلاین: علی حسن المجید معروف به علی شیمیایی، فرمانده عملیات شمال عراق در دوران زمامداری صدامحسین از سوی دادگاه تجدید نظر عراق به اعدام محکوم شد.
بهگزارش خبرنگار فرانسه، این دادگاه درخواست تجدید نظر در حکم اعدام علی شیمیایی که در سرکوب و کشتار کردهای حلبچه نقشی اساسی را ایفا کرد را رد کرد.بمباران شیمیایی حلبچه که بر اثر آن بیش از 5هزار زن و کودک جان خود را از دست دادند به دستور او انجام شده بود.
درخواست پیگرد شیخ شکنجهگر
جامجم آنلاین: شیخ عیسی بن زائد آل نهیان، برادر حاکم امارات عربی متحده که فیلمی از شکنجه تاجری افغان توسط او پخش شده در کانون توجه دیدبان حقوق بشر قرار گرفته است.
به گزارش شبکه خبری BBC ، این نهاد در نامهای به حاکم امارات خواستار تحقیق درباره اعمال شکنجه توسط برادر وی شده است.
در ویدئوی منتشر شده تاجر افغان شلاق زده شد، با چوبی میخدار مورد ضرب و شتم قرار گرفت و در نهایت این شیخ با خودروی خود از روی او رد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم