کمی از سیاست

شاهرودی: دولت و مجلس طرح هدفمند کردن یارانه‌ها را اجرایی کنند

ایرنا: رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، بی هدف بودن یارانه‌ها در کشور را باعث عقب ماندگی دانست و گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی طرح هدفمند کردن یارانه‌ها را به نتیجه برسانند و آن را اجرایی کنند. به گزارش ایرنا، آیت‌الله هاشمی شاهرودی در جلسه شورای اداری چهارمحال و بختیاری افزود: توزیع ناعادلانه یارانه‌ها در برخی کالاهای صادراتی به دلیل رقابتی نبودن کالا، حتی باعث بیرون رفتن این یارانه‌ها از کشور می‌شود.
کد خبر: ۲۴۶۸۱۴

وی گفت: هدفمند کردن یارانه‌ها در کشور یک شاخص کیفی در امر توسعه خواهد بود و این هدفمند کردن یارانه‌ها باعث جلوگیری از هدررفتن منابع می‌شود.

رئیس ستاد انتخابات کشور:امکان تقلب صفر است

مهر: کامران دانشجو، رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان این که من امانتدار رای مردم هستم، گفت: عهد می‌بندم انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، صددرصد سالم برگزار شود.

دانشجو ضمن تاکید بر این که با توجه به مکانیزم انتخابات در کشور، امکان تقلب وجود ندارد،  گفت: قانونگرایی، حاکمیت اخلاق و رقابت سالم بین کاندیداها از شاخصه‌های برگزاری یک انتخابات سالم است.وی در ادامه با بیان این که اصولگرایان در حال جمع‌بندی  روی کاندیدای مورد نظر خود هستند، گفت: به نظر می‌رسد محمود احمدی‌نژاد با فعالیت‌های عمرانی که در زمینه آبادانی  کشور انجام داد، در این دوره کاندیدای  اصلی  اصولگرایان باشد و دوره 4 ساله دیگری را طی کند.

میرحسین موسوی: توزیع سهام عدالت به شکل امروز را جمع می‌کنم

فارس: میرحسین موسوی، در نشستی با اقتصاددانان و نخبگان با بیان این که توزیع سهام عدالت به شکل فعلی را جمع می‌کنم، گفت: این گونه که امروز سهام عدالت در کشور توزیع می‌شود، بخش خصوصی را با مشکل مواجه می‌کند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در خصوص سیاست‌های اجرایی بانک‌ها نیز گفت: دخالت دستوری در بانک‌ها هرگز پسندیده  نیست و اگر با نارسایی‌هایی مواجه هستیم، باید آنها را از طریق قانون حل کنیم.

مرعشی: نسبت به صیانت از آرای مردم دغدغه‌ای ندارم

فارس: حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران با اشاره به نگرانی برخی اصلاح‌طلبان برای صیانت از آرای مردم گفت: شخصا هیچ دغدغه‌ای درباره صیانت از آرای مردم ندارم. مرعشی که در حاشیه مراسم آغاز به کار ستاد میرحسین موسوی در مازندران صحبت می‌کرد، نگرانی اصلاح‌طلبان در صیانت از آرای مردم را مردود دانست و گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات دهم ریاست‌جمهوری را انتظار داریم و این حضور آنقدر اصالت خواهد داشت که چنین دغدغه‌هایی رنگ خواهد باخت.

روحانی: مردم با درک اهمیت این انتخابات حضور گسترده داشته باشند

ایسنا: حسن روحانی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم گفت: امیدواریم مسوولان، زمینه را بیش از پیش فراهم کنند و مردم نیز با درک اهمیت فوق‌العاده این انتخابات و آثار مستقیم آن  بر وضعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور، بار دیگر یک حماسه به یاد ماندنی را خلق کنند.

مشکلی در تحویل موشک‌های اس 300 روسیه به ایران نیست

مهر: مهدی صفری، معاون وزیر خارجه کشورمان که برای شرکت در اجلاس کارگروه ویژه تدوین کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر به مسکو رفته است، در گفتگو با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد که توافق خرید موشک‌های اس 300 از روسیه در حال انجام است و هیچ مشکلی در این مورد نیست.این اظهارات پس از صحبت‌های اخیر آلکساندر فومین، معاون ارتش روسیه در امور همکاری‌های خدمات فنی صورت می‌گیرد که گفته بود کشورش این سیستم موشکی را به ایران تحویل نخواهد داد.

صفری گفت: این تسلیحات صرفاً دفاعی هستند و تمامی کشورها حق خرید آن را دارند و من بر این باورم که اینها می‌تواند تنها سبب نگرانی کشورهایی شود که خود آنها برنامه حمله به دیگران را دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها