حمیدرضا حاجی بابایی که با خبرگزاری مهر گفتگو می کرد، با بیان اینکه این طرح یک فوریتی از سوی 8 نفر از نمایندگان آماده شده است، بیان داشت: هدف از ارائه این طرح کاهش وزارتخانه ها و سازمان ها برای افزایش بهره وری، صرفه جویی در هزینه ها و پاسخگویی دستگاه ها در جهت افزایش خدمت رسانی به مردم و کوچک سازی دولت است.
نماینده مردم همدان در خانه ملت افزود: تجدید ساختار اداری و بستر سازی مناسب برای اجرای اصل 44 از دیگر اهداف ارائه این طرح عنوان شده است.
حاجی بابایی با بیان اینکه عنوان طرح یاد شده ساماندهی نظام اداری دولت است، تصریح کرد: در صورت نهایی شدن و تصویب طرح دولت موظف خواهد بود تا پایان تیر ماه 88 با مطالعه جامع و کارشناسی و رعایت اصول قانون اساسی با ادغام، انتزاع و انضمام و انحلال وزارتخانه ها و سازمان ها و مراکز خدمات رسانی تعداد وزارتخانه های دولتی را به 16 وزارتخانه کاهش دهد.
به گفته حاجی بابایی و بر اساس این طرح در سالهای آتی رای اعتماد به کابینه دولت ها با رعایت مفاد ماده واحده طرح ساماندهی نظام اداری صورت خواهد گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم