لاریجانی:

مجلس ، مواضع رئیس‌جمهور را در موضوع هسته‌ای ستایش می‌کند

گروه سیاسی: علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که مجلس پایداری رئیس‌جمهور در مواضع هسته‌ای را ستایش می‌کند. به گزارش خبرنگار ما، رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته در سخنان قبل از دستور علنی مجلس، پیروزی عظیم هسته‌ای کشور را مرهون همت عالی و هدایت‌های رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در همه دولت‌ها دانست و گفت: پایداری و استقامت رئیس‌جمهور دکتر احمدی‌نژاد در مواضع هسته‌ای از سوی مجلس قابل ستایش است.
کد خبر: ۲۴۵۶۲۵

نماینده مردم قم درباره حرکت ارزشمند تولیدات جدید فناوری هسته‌ای افزود: با این اقدام بجا علاوه بر این که چرخه تولید سوخت هسته‌ای تکمیل و پایه تکنولوژی هسته‌ای استوارتر شد، حربه تبلیغاتی و ماجراجویانه حریف که مدت‌ها امکانات فنی کشور را برای تولیدات سوخت هسته‌ای کافی نمی‌دانست، از آنها گرفته شد.

رئیس مجلس گفت: حال 1+5 دیگر هیچ استدلالی برای نفی و انکار فناوری هسته‌ای نخواهد داشت و مذاکرات آتی صرفا باید بر پایه حقوق مصرح درNPT  صورت گیرد.

وی افزود: یکی از میادین آزمون تغییر ادعایی در سیاست آمریکا، در این قلمرو رخ خواهد داد و تکرار سخنان گذشته اتلاف وقت خواهد بود.

رئیس مجلس گفت: مجلس با دقت بر مذاکرات آتی نظارت دارد و مذاکراتی را مجاز می‌داند که فقط در چارچوب مصوبات مجلس صورت پذیرد و مکانیزم‌های شدیدتر نظارتی در فناوری هسته‌ای این روزها در اظهارات برخی طرف‌های 1+5 جایگاه حقوقی و قانونی ندارد.

پذیرش نوعی عقلانیت در مواجهه با ایران

عضو کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، دلیل اصلی تغییر رویکرد آمریکا را پذیرش نوعی عقلانیت در مواجهه با ایران دانست.

جواد جهانگیرزاده در گفتگو با مهر در خصوص تغییر رویکرد آمریکا در مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران در چارچوب نشست 1+5 گفت: این تغییر رویکرد، قطعا یک دستاورد برای دیپلماسی جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

وی افزود: واقعیت این است که طراحی صهیونیست‌ها و طیف نومحافظه‌کاران آمریکایی در پرونده هسته‌ای ایران، شکست خورده است و این وضعیت جدید، یک فرصت  تهدید برای جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

جهانگیرزاده خاطرنشان کرد: غرب مجبور به پذیرش نوعی عقلانیت در مواجهه با ایران شده است و شاهد هستیم که گزینه‌های ابلهانه‌ای چون حمله به ایران امروز رنگ باخته است.

وی تصریح کرد: پایداری همه‌جانبه دولت و ملت ایران در موضوع هسته‌ای، عامل مهم تغییر رویکرد آمریکا نسبت به ایران است و اگر این پایداری نبود و صفوف ملت دچار اختلاف می‌شد، شاهد این وضعیت جدید نبودیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها