کلاغ‌ها هنوز هم تهران را دوست دارند

گرچه چندی پیش در اوایل فصل زمستان و اوج پدیده آلودگی هوا، خبری منتشر شد که کلاغ‌ها هم از تهران گریزان شده‌اند، اما گویا این پرنده بی‌آزار هنوز هم تهران و بوستان‌های مفرحش را مامن خوبی می‌داند.
کد خبر: ۲۴۴۹۷۸
هنوز هم صدای غارغار کلاغ‌ها بر فراز چنارهای پیر بوستان‌های بزرگ و قدیمی شهر، حس نوستالژیک را در شهروندان زنده می‌کند و البته برخی شهروندان هم به رغم تصور اشتباه عوامانه، این پرنده را بدیمن نمی‌دانند و از دانه دادن به آن دریغ نمی‌کنند. اینجا بوستان ملت تهران است. همان جایی که کلاغ‌های دوستدار پایتخت را بیشتر می‌توانیم ببینیم.

برخی شهروندان تهرانی که به پرندگان علاقه‌مند هستند، صبح‌های خیلی زود نان‌خرده‌های هفتگی خود را به این بوستان می‌آورند و مرغابی‌ها و  اردک‌های استخر پارک را تغذیه می‌کنند، البته کلاغ‌ها هم از این خوان گسترده بی‌نصیب نمی‌مانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها