محمد هاشمی:

میرحسین فاقد ظرفیت لازم برای اجماع اصلاح طلبان است

محمد هاشمی عضو ارشد حزب کارگزاران، میرحسین موسوی را فاقد ظرفیت لازم برای اجماع اصلاح طلبان دانست و گفت که دور از تصور است موسوی اجماع اصلاح طلبان را فراهم کند و از احتمال ورود نامزدهای دیگری به جبهه اصلاحات خبر داد.
کد خبر: ۲۴۴۵۴۳

به گزارش ایرنا، محمد هاشمی در گفت و گویی خاطرنشان کرد که موسوی را یکی از سرمایه های کشور می داند و در عین حال تاکید کرد؛ اینکه موسوی بتواند اجماع اصلاح طلبان را فراهم کند دور از تصور می دانم و معتقدم ایشان از این ظرفیت برخودار نیست.

وی همچنین درباره سیاست های اقتصادی موسوی گفت: موسوی با نفی آن نوع اقتصاد کوپنی هنوز دیدگاه روشنی از مسایل اقتصادی مشخص نکرده، بنابراین نمی توان گفت گرایش اقتصادی وی به کدام سمت است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران که چندی است خبرهایی درباره احتمال نامزدی وی در انتخابات آتی ریاست جمهوری به گوش می رسد، در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: ممکن است اشخاص دیگری از جبهه اصلاحات طی روزها آینده وارد انتخابات شوند.

در حالی که غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران به عنوان مشاور عالی مهدی کروبی، با این نامزد اصلاح طلب همکاری می کند، برخی دیگر از اعضای شورای مرکزی این حزب به میرحسین موسوی، دیگر نامزد مطرح در جبهه اصلاحات متمایل هستند.

محمد هاشمی درباره تصمیم نهایی حزب کارگزاران در خصوص انتخابات آتی ریاست جمهوری گفت: جلسه شورای مرکزی برای تصمیم گیری در انتخابات ریاست جمهوری دهم پس از انصراف آقای خاتمی هنوز تشکیل نشده و به زودی موضع رسمی حزب مشخص می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها