گروه اقتصاد: رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: تا 10 سال آینده همه واحدهای مسکونی روستایی در سراسر کشور مقاومسازی میشود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، علیرضا تابش در آستانه سالروز تاسیس بنیاد مسکن (21 فروردین) افزود: هماکنون بیش از 3 میلیون و 700 هزار واحد مسکونی روستایی در سراسر کشور باید در برابر زلزله و بلایای طبیعی مقاومسازی شود که با تامین اعتبار به موقع قادر به مقاومسازی و نوسازی آنها تا10سال آینده خواهیم بود.
کد خبر: ۲۴۴۴۲۵
وی با بیان اینکه اجرای طرح مسکن مهر در شهرهای کمتر از 25 هزار نفر بهعهده بنیاد مسکن قرار گرفته است، تصریح کرد: تاکنون 994 هکتار زمین از سازمان زمین شهری در اختیار بنیاد قرار گرفته که طرح تفکیکی 473 هکتار آن به پایان رسیده است.
تابش با اشاره به اینکه متقاضیان مسکن مهر در حوزه بنیاد مسکن 24 هزار و 570 نفر بودند که تقاضای 19 هزار نفر از آنان تایید شده است، اضافه کرد: همچنین 19هزار نفر بهصورت انفرادی برای طرح مسکن مهر در حوزه بنیاد مسکن ثبت نام کردند که از این تعداد، 9704 تقاضا حائز شرایط بودند.
وی با بیان اینکه تاکنون بنیاد مسکن 107هکتار زمین را در قالب طرح مسکن مهر به وکالت از وزارت مسکن آمادهسازی کرده است، افزود: این بنیاد تاکنون 7658 واحد زمین به متقاضیان مسکن مهر واگذار کرده است.