حداد عادل:‌ مردم سلیقه انتخاباتی خود را نشان داده‌اند

گروه سیاسی: غلامعلی حدادعادل بعد از مدت‌ها سکوت، سرانجام در پاسخ به خبرنگاران که وی را با اصرار متوقف کردند تا پاسخ‌هایی در خصوص سوالاتشان بپرسند، با شوخی گفت که اصولگرایان نمی‌خواهند صحنه انتخابات زیاد شلوغ باشد. به گزارش خبرنگار ما، وی در پاسخ به سوالی درباره این که چرا اصولگرایان اصرار به انتخاب یک کاندیدا دارند، به طنز گفت که اصولگرایان از سال 76 عاقل شدند و قصد ندارند صحنه انتخابات را زیاد شلوغ کنند.
کد خبر: ۲۴۴۳۶۲

وی افزود: اگر قرار باشد که یک جریان چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب در انتخابات پیروز شود، باید تدبیری کند تا رای خود را به دست خودش نشکند.

وی البته باز هم به شوخی به خبرنگاران گفت: مگر این که شما اصرار داشته باشید که رای یک جناح شکسته شود.

وی در ادامه اصولگرایی را تامین منافع ملی عنوان و خاطرنشان کرد که مردم طی 8 سال گذشته، سلیقه انتخاباتی خود را در چند انتخابات مهم شوراها، ریاست‌جمهوری و مجلس نشان دادند.

حدادعادل تاکید کرد: در حال حاضر مردم ترازویی در دست دارند که باید دید در این ترازو، دیدگاه‌های کاندیداهای انتخاباتی دوره جدید چه وزنی پیدا می‌کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه افزود: وقتی می‌توانیم نسبت به میزان موفقیت کاندیداها داوری کنیم که دیدگاه‌های آنها بیان شود و مردم مشاهده کنند که این دیدگاه‌ها با سلیقه‌ای که در انتخابات اخیر انتخاب کرده‌اند، همخوانی دارد یا خیر.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها